Cevap: Akıllı Kimlik - Ulusal e-posta uygulaması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Arkadaşlar bu işlemler son derece acemice ve cahilce hazırlanmış tasarılar gibi görünüyor. Devlet basit bir nüfus sayımı ( kelle sayımı) dahi yapamıyor. Çünkü kadroları büyük çoğunlukla cemaatte yetişmiş (sözde yetişmiş) vasat insanlarla dolduruyorlar. Sadece vasat olsa bile razıyım, körkütük cahil insanlar. Bunların yaptığı yollarda hergün yüzlerce insan ölüyor,yaptıkları binaların tamamı mühendislik ilmine aykırı vs vs.bir çok şeyi yüzlerine gözlerine bulaştırıyorlar. Bu ulusal e-posta işi de bunun gibi saçma sapan ipe sapa gelmez bir uygulama. 72 milyon kişiyi de evlerinde internet olan, bilgisayarı olan, audiye binen hali vakti yerinde sanıyorlar galiba. Daha köylere içmesuyu, yol, elektrik, telefon gitmemişken, köylüler garibanlık çekerken yiyecek ekmek bulamazken oturup e-postadan gelen mesajları yerler, bilgisayardan gelecek suyla da banyolarını yaparlar heralde. İnsanca yaşamın gerekleri olan ulaşım, eğitim, içmesuyu ve barınacak imkan verin de bir e-postamız eksik kalsın herkes razı olur heralde....
Alıntı:
salpyilmaz rumuzlu üyeden alıntı
Bunu gercekten inanarak mi söylediniz?
En son baş vurulacak çare olarak evet, son günlerde moda haline geldiğine göre... :DD Bir de e-posta yürüyüşü yaparız nolmuş yani...
Alıntı:
çoban rumuzlu üyeden alıntı
En son baş vurulacak çare olarak evet, son günlerde moda haline geldiğine göre... :DD Bir de e-posta yürüyüşü yaparız nolmuş yani...
Ben ciddi sormustum, neyse ki siz gayriciddiymissiniz...
Alıntı:
romeo1973 rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar bu işlemler son derece acemice ve cahilce hazırlanmış tasarılar gibi görünüyor. Devlet basit bir nüfus sayımı ( kelle sayımı) dahi yapamıyor. Çünkü kadroları büyük çoğunlukla cemaatte yetişmiş (sözde yetişmiş) vasat insanlarla dolduruyorlar. Sadece vasat olsa bile razıyım, körkütük cahil insanlar. Bunların yaptığı yollarda hergün yüzlerce insan ölüyor,yaptıkları binaların tamamı mühendislik ilmine aykırı vs vs.bir çok şeyi yüzlerine gözlerine bulaştırıyorlar. Bu ulusal e-posta işi de bunun gibi saçma sapan ipe sapa gelmez bir uygulama. 72 milyon kişiyi de evlerinde internet olan, bilgisayarı olan, audiye binen hali vakti yerinde sanıyorlar galiba. Daha köylere içmesuyu, yol, elektrik, telefon gitmemişken, köylüler garibanlık çekerken yiyecek ekmek bulamazken oturup e-postadan gelen mesajları yerler, bilgisayardan gelecek suyla da banyolarını yaparlar heralde. İnsanca yaşamın gerekleri olan ulaşım, eğitim, içmesuyu ve barınacak imkan verin de bir e-postamız eksik kalsın herkes razı olur heralde....
Siz de haklısınız sayın romeo1973 ,
Sanırım - bu konuda- daha çok kendi bilgisizliğimiz bizi böyle düşündürüyordur.
Şunu da hatırlatmak isterim ki; yol, su , elektrik , telefon vb hizmetlerin önceliği hep şehirlere verilmiştir, bu da onun gibi bir şey...
Bakınız ne buldum , sanırım konuyla ilgili: http://www.bilgitoplumu.gov.tr/duyur...lendirme_I.pdf
Alıntı:
Ben ciddi sormustum, neyse ki siz gayriciddiymissiniz...
Siz öyle anlamışsanız , saygı duymaktan başka yapabileceğim bir şey yok.
İnanıp, inanmamak meselesi... Tıpkı e-posta olayı gibi.
Alıntı:
Ben itiraz ediyorum, ancak hukukcu degilim. Bir vatandas duyarliligiyla devletin isleyisine zerre kadar güvenmiyorum. Ister yadirgayin, ister yadirgamayin...
Bu konuda illa ki hukukçu mantalitesine sahip olmak gerekmediğini düşünüyorum.Zira toplumdaki konulan kurulan kurallar illa ki hukukçular tarafından konulmuyor; sadece mevcut sisteme uygun olup olmadığı sistem tarafından hukukçular nezdinde değerlendirtiliyor...