Hayır, hangi tarihte, hangi numarayla, ne kadar konuşulduğu bilgileri çıkıyor.
Printable View
Hayır, hangi tarihte, hangi numarayla, ne kadar konuşulduğu bilgileri çıkıyor.
peki mesela çok kısa konuşmalar diyelim 1 dk 2 dk bilemedin 3 dk lık konuşmalrda bile...sadece 3 yada 4 defa aranılmış olsaa..3 yada 4 tane msj olsa???? butarz şeyleri insan ailesiylede yapıyor..hakim nerden bileecek
hangi saate kac dakıka konuşmuşsunuz ve hangi saate mesaj atığınız bilgis çıkıyor yoksa konuşma çıkmıyor malesef çıksa şu aşamada ben,imde çok işime yarayacak fakat genel duşunursek çıkmamas iyi bence
pekii her 1 yada 2 yada 3 dk görüşmelerde bile..bilemedin 4 tane msj almışssın dielim..bu kim kim die araştırılıyormu yoksa ? mesela insan ablasıylan abisiylen bundan daha çok konuşmuştur msjlaşmıştır..onu nasıl eyırt ediyor..
Her bir mesaj,her bir sn.görüşme istenen kayıtlarda listeleniyor.
anlatmak istediğim şu..neye göre aldatıldığı ortaya çıkıor..
Site yetkililerinin acil yardımına ihtiyacım var.Sitede eşim tarafından yazılan bölüm,mahkemede delil olarak kullanılacağı için size ulaşabileceğim,daha doğrusu mahkemenin sizden bunları yazılı olarak talep edeceği iletişim bilgisine ihtiyacım var.Avukatım ile görüştüm ve bunun bizim için gerekli olduğunu bildirdi.Konuyla ilgili yardımcı olabilecek kimse var mı?
Konu önemli olup acil yardımlarınızı rica ederim. Dün hepimizin okuduğu,eşimin yazdıkları,sitede şuanda forumlarda yok ve benim bu yazılanlara ihtiyacım var.Yetkili birisi bana bunun neden olduğunu,bunların silinip silinmediğini ve silindiyse nedeni ile ilgili bilgi alabilir miyim?Bunları bi şekilde burdan mahkeme kanalı ile talep edicem ve şuanda bu yazılanlar yok,neden?
Siz sitede bağıra bağıra eşinizin bu sitede yazdığını öne sürdüğünüz itiraflarını mahkemede kullanmanın yollalrını bir tellal bulup ilan etmeden önce o bilgilere eşinizde ulaşabiliyordu..
Belkide site yönetimi sizin mahkemede delil oarak kullanmak üzere o bilgileri isteyeceğinizi okuduktan sonra o bilgilerin yazan kişi tarafından yani eşiniz tarafından silinmesini yada değiştirilmesini önlemek için koruma altına almış olabilir.
Kimbilir.. Belkide eşiniz girdi ve sildi...
Site kurallraına bakarsanız,üye olurken yazdıklarınızı silemezsiniz,silinmesini talep edemezsiniz yazıyor.Gerekli olduğu takdirde resmi yazılı talep ile IP adresi bilgilerinin yetkili makamlara verileceği bildiriliyor. Kendisinin silme şansı olmadığını düşünüyorum bu yazılanlara istinaden.Site yönetiminin bööle bişi yapmış olma ihtimali üzerinde duruyorum ve onlardan konu ile ilgili bir yorum bekliyorum.Ayrıca üyelerin en son ziyaret tarihi sitede görülebiliyor yazan kişi tarafından silinmediği ortada.