Cevap: Askerlikteki haklar ve kötü muamelede yapılması gerekenler
Anti-Jakoben Cevaplasın;
Saat geçenin üçü 03,00
Nöbetçi subaysın.
JEEPle nöbet yerlerini dolaşıyorsun.
Vukuatsız Haberi alıyorsun.
İlerlediğinde Cephaneliğin Yanında Duruyorsun
Gelen giden Yok
Onbaşıya JEEP'in motorunu sustur diyorsun
Işıkları kapat.
Nöbetçileri arıyorsun,ortada yoklar.
Geçenin 3'ünde zifiri karanlıkta ,çalılıkları,ağaç etraflarını tarıyorsun.
Nerede bu askerler
Sonra ağaçlar arasında uyuduklarını görüyorsun.
NE YAPARSIN
ÜZERLERİNİ Mİ ÖRTERSİN.?
Alıntı:
anti_jakoben rumuzlu üyeden alıntı
Evet, tabi tabi , kesinlikle çok "medeni" şekilde yapıp geliyorsun. Herşey güllük gülistanlık, her şey toz pembe.Bundan herkes koşa koşa gidiyor.Zinhar dayak, küfür ,falaka yok.
Yalnız arada eline pimi çekilmiş bomba veriyorlar, değerin 2,5 sene oluyor. O da basında çıkarsa.Korkma, basın yazmazsa eğitim zayiatı oluyorsun.
Valla serdarsoykan arkadaşım ,kötü muamele görürsen hiç bir şansın yok.Komutanın iyi çıkacak diye dua edeceksin.Kağıt üzerinde çok hoş hakların var ,ama uygulama tamamen keyfiyet faktörüne göredir TSK'da. Orada tüm kaderin , üstünün iki dudağı arasındadır. Eğer torpilin varsa hem iyi bir yerde askerlik yapma şansına ,hem de iyi muamele görme şansına erişirsin.
Kolay gelsin.
Bu yaptığınız çok açık bir şekilde suçtur. Kendinize gelin.
Alıntı:
Evet, tabi tabi , kesinlikle çok "medeni" şekilde yapıp geliyorsun. Herşey güllük gülistanlık, her şey toz pembe.Bundan herkes koşa koşa gidiyor.Zinhar dayak, küfür ,falaka yok.
Yalnız arada eline pimi çekilmiş bomba veriyorlar, değerin 2,5 sene oluyor. O da basında çıkarsa.Korkma, basın yazmazsa eğitim zayiatı oluyorsun.
Valla serdarsoykan arkadaşım ,kötü muamele görürsen hiç bir şansın yok.Komutanın iyi çıkacak diye dua edeceksin.Kağıt üzerinde çok hoş hakların var ,ama uygulama tamamen keyfiyet faktörüne göredir TSK'da. Orada tüm kaderin , üstünün iki dudağı arasındadır. Eğer torpilin varsa hem iyi bir yerde askerlik yapma şansına ,hem de iyi muamele görme şansına erişirsin.
Kolay gelsin.
Alıntı:
Bahsettiğiniz İsviçre ordusu mu, yoksa bu dediğinize siz inandınız mı sayın desende_asi?
Değerli kardeşim, ben neyi nasıl yaptığıma gayet açık inanıyorum evet... Ne söylediğimi de biliyorum...
Ama senin bu yazdıklarını okumak; gayet açık seçik bir art niyet kokusu aldığımı hissettirdi bana..Yazık.. Amacın araştırmak değil, üzüm yemek değil; görüldüğü üzere maalesef bağcıyı dövmeye yeltenmek...
Son olarak; şikayettlerin varsa hukuk'a başvur derim..Böle yazmakla rahat edemezsin..
Sevgiler...