Cevap: Albay Dursun Çiçek yine serbest
Öncelikle Ergenekon diye bir terör örgütü var mı yok mu, bununla ilgili herhangi bir yargıtay kararı veya kesinleşmiş bir mahkeme kararı var mı? Eğer yoksa savcı ve hakimler nerden böyle bir terör örgütü uyduruyorlar da herkesi buna üye olmakla suçlayabiliyorlar anlayamadım. Bu olay aynen hiç olmayan şirkete vergi borcu çıkarmak gibi birşey değil mi?
Alıntı:
erhan.1973 rumuzlu üyeden alıntı
Öncelikle Ergenekon diye bir terör örgütü var mı yok mu, bununla ilgili herhangi bir yargıtay kararı veya kesinleşmiş bir mahkeme kararı var mı? Eğer yoksa savcı ve hakimler nerden böyle bir terör örgütü uyduruyorlar da herkesi buna üye olmakla suçlayabiliyorlar anlayamadım. Bu olay aynen hiç olmayan şirkete vergi borcu çıkarmak gibi birşey değil mi?
Araştırırsanız öyle bir karar olduğunu görürsünüz, hoş görseniz de inanmazsınız ya! Doğru veya yanlış kimse de size inandırmak zorunda değildir.
Ya da o kararı alan halkimi de dava edelim hadi, öyle ya yanlış karar!
Erhan beye hakim savcı beğendiremedik :)
Alıntı:
çoban rumuzlu üyeden alıntı
Araştırırsanız öyle bir karar olduğunu görürsünüz, hoş görseniz de inanmazsınız ya! Doğru veya yanlış kimse de size inandırmak zorunda değildir.
Ya da o kararı alan halkimi de dava edelim hadi, öyle ya yanlış karar!
Sayın çoban öyle bir mahkeme kararı yok, siz burda alenen yalan söylüyorsunuz. Varsa hemen internetten linkini indirin. Yoksa da burda herkesten özür dilemenizi rica ediyorum.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Erhan beye hakim savcı beğendiremedik :)
Engin Bey ben her türlü eleştiriyi saygıyla karşılarım ama, yalan ,dolan, saptırma ve iftiralara şiddetle karşıyım. Ümraniye soruşturması ve davası halen devam ettiği halde sayın çoban alenen yalan yazıyor, dikkatinizi çekerim.
Alıntı:
erhan.1973 rumuzlu üyeden alıntı
Sayın çoban öyle bir mahkeme kararı yok, siz burda alenen yalan söylüyorsunuz. Varsa hemen internetten linkini indirin. Yoksa da burda herkesten özür dilemenizi rica ediyorum.
" Ergenekon`un `terör örgütü` olup olmadığına yönelik tartışmaya son nokta konuldu. 3. iddianamede, Ergenekon`un neden terör örgütü olduğu konusuna açıklık getirildi. Ergenekon, 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu`nun 1., 3., 4. maddeleri ile 3237 sayılı TCK`nın 220., 302., 314., 316. maddelerine göre, terör örgütü olarak değerlendirildi." tümgazeteler.com
Yalansa da ben basının yalancısıyım , ya siz? Özür dilemeyi de bilirim, ama gerektiğinde!..
Ayrıca bilmediğimiz bir konuda da bilmişlik taslanmanın gereği yok, öyle değil mi?
Dava konusu eylemleri işleyip işlemedikleri belli olmayan şahıslar için birbirimizi kırmaya suçlamaya değmez diye düşünüyorum. Bu ülkeden işini 4/4 lük yapan varmı? bence yok. O yüzden sanığı, yargısı, yargı üyeleri herkesin eksiği kusuru olabilir.
Kimseye kefil olmanın bir manası yok.
On binlerce sayfada yüzbinlerce iddia var. Hepsi bize malummu? Bakın en son ne yazmış sn. yetkili? Adli tıp raporunda imzanın sanık eli ürünü olduğu bildirilmiş diyor. Bir yargılama var sonuna kadar bekleyelim.
Her kesim adaletten emin değil, bi siz değil.
Alıntı:
çoban rumuzlu üyeden alıntı
" Ergenekon`un `terör örgütü` olup olmadığına yönelik tartışmaya son nokta konuldu. 3. iddianamede, Ergenekon`un neden terör örgütü olduğu konusuna açıklık getirildi. Ergenekon, 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu`nun 1., 3., 4. maddeleri ile 3237 sayılı TCK`nın 220., 302., 314., 316. maddelerine göre, terör örgütü olarak değerlendirildi." tümgazeteler.com
Yalansa da ben basının yalancısıyım , ya siz? Özür dilemeyi de bilirim, ama gerektiğinde!..
Ayrıca bilmediğimiz bir konuda da bilmişlik taslanmanın gereği yok, öyle değil mi?
Sayın çoban hala yalan söylemeyeye devam ediyorsunuz. O yaptığınız alıntılar bir mahkeme kararı değildir. Olsa olsa iddianamenin bir parçasıdır. Kesinleşmiş mahkeme kararı var mı yok mu onu söyleyin.Saygılarımla
Dursun Çiçek Halen TSK mensubudur ve görevinin başındadır. Burası şahısların yargılanacağı veya savunulacağı bir site değildir. Bu sitede paylaşılması gereken konular Hukukun genel sorunları ve çözüm önerileridir. şahısları karalamak,aklamak veya bu tür şeylere taraf olmak için yapacağınız işlem, İlgili mahkemeye müracaat edip müdahil olmaktır. Dursun Çiçek için açılan Bu başlığın kapatılması site yöneticisinin asli görevidir.
Kaldı ki Ergenekon diye bir örgüt yoktur. İktidarın ve kendisine bu yönde destek veren belli grupların ,iktidara muhlif gördüğü kişileri içine attığı çuvalın adıdır. Tartışılacaksa bu çuvala atılan insanların haksız yere burada yıllarca niçin bekledikleri, "sen suçsuzmuşun" deyip salındıktan sonraki hukiki durumları,Bu şekilde mağdur edilenlerin mağduriyetlerinin ne şekilde telafi edileceğini tartışınız.
Buradaki hukukçuların bile bazıları soruşturmayı sulandırmak için ellerinden geleni yapıyor. Islak imza ortaya çıkmadan önce albayı savunanlar, ıslak imza albaya ait olduğu ortaya çıkınca hiç bir şey söylemiyor.
Ak parti karşıtı olmak kadar doğal bir şey yok. Ancak meşru bir hükümeti gayrı meşru yollardan yıkmaya çalışanlarla hukukun mücadelesinde, buradaki hukukçulardan bir kısmının darbecilerin düdüğünü çalması garip.
Bir kişi de çıkıp desin ki; Sayın Genelkurmay Başkanım, adli tıp imzanın albaya ait olduğunu tespit etti. Senin uzmanların adli tıp uzmanlarından daha mı uzman ki illa belge bana gelsin diyorsun. İpe un sereceğine yapıversene gereğini.