Tebrikler. Cansu Selen kızımıza bir ömür boyu sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum. Mehmet Avukatım gözünüz aydın mutluluklarınız daim olsun :)
Printable View
Teşekkür Ederim. Yine bugün doktor kontrolü sözkonusu. Sağlığına özen göstermeye çalışıyoruz. Nasıl bir duygu derseniz. Kendimi biraz gençleşmiş istiyorum. Şimdi iki kızım var. Fakat eğer 10 yıl önce bugünkü hayata bakış açısına sahip olsaydım; bugün en az 5 çocuk sahibi olayı isterdim. Niçin 3 değil de 5 derseniz RTE istedi diye yaptılar denilmesinden hazzetmem. Kaldı ki 45 yaşından sonra artık Nazlı yı riske edemem.:))
Galiba uyku düzeni gelişiyor. Çevre incelemesi yapıyor.:))
Erkek adamın erken damadı olur. Bakınız ben.
İyi ki doğmuş minik cansu selen. banı uykusuz bıraktığın, anneni ağlattığın, her istediğinin yapılması için bu insanların çırpındıkça senin zevk aldığın bu günleri unutma sakın.
HOŞ GELDİN BEBEK
YAŞAMA SIRASI SENDE
Teşekkürler Ragıp Bey..Yorulmak bile güzel...Umarım yaşanacak bir ülke bırakırız.
Aferin kızım, dün gece akıllı akıllı uyudun. Aslında telaşlandım. Acaba rahatsızmısın diye. Fakat babacığının yoğun mesaisine atfen sorumlu davrandığına karar verdim. Seni öpemediğim için kusura bakma. Malum domuz gribi hikayesi. Ben ve aile üyeleri aşı olmayacağız. Bu ABD aşısını ancak AKP liler olur. Bu aşıyı olanlar iflah olmaz kızım. :))
Bugün banyo yaptırdık. 3 kişi refakat ediyor. Nazlı hanımda Gözde ile bana fırça atıyor. Benim suçum ne ki? Her neyse..Mışıl mışıl uyuyor şimdi Cansu Selen Hanım.:))
Mehmet bey, bilmeyende yaşı kaç diyecek oldumu şimdi :) Anlaşılan çocukları çok seviyorsunuz 5 lemeniz gerek :DD
Lütfen. Sayın çok sevgili muhterem eşimi, dünyanın en güzel insanını riske edemem. Laf aramızda dün akşam bana kızdı biraz...
Benimde İkiz yeğenlerim oldu :) bak böyle çifter gidiliyor :DD ee böylelikle nüfus patlaması olacak :)