Nereye kadar ne zamana kadar????
Printable View
olmaz olur mu , kaçma durumu veya sahte çürük raporu hiç fark etmez bi şekilde hem suç işlenmiş, hem de o suça kılıf aranıyor.
var olan yasalara göre cezai durumlar malum, yürürlükteki yasalara göre cevap alacağınızı da biliyorsunuzdur.
neden doğrudan sorununuz neyse onu sormuyorsunuz da , teröristlerle aynı kefeye girmeye çalışıyorsunuz? giriyorsanız bunun adı hukuki bilgi arayışı değil, bal gibi de siyasi görüşten öte bir şey değildir.
buna göre de benim verdiğim cevap uygundur denilebilir.
Kurdugunuz cumlelere dıkkat edın lutfen burada kımse terorıstle aynı kefeye gırmeye calısmıyor.
Bu konuyu nasıl algıladıgınızı hala anlayabılmıs degılım!!!
Bakın sayın çoban, bize insan gibi istifa etme hakkı verilseydi kimse kaçmazdı.
Benim bu mesleği bırakabilme yollarım:
-Uyuşturucu kullanımı
-İffetsiz kadınla evlenme
-Hırsızlık
-Aşırı Borçlanma (Katakulli olarak değil, gerçek anlamda)
-İrtica
-Firar
Siz askeri personel olsaydınız nasıl istifa ederdiniz?
İnsanları yargılamak kolaydır. 15 yaşında verdiğimiz bir kararın yanlış olduğunu anlamanın neresi suç anlayamadım? Kuru milliyetçilik yapmayın lütfen, vatanı sevmek illa meslek olarak askerlik yapmakla olmaz, o zaman bütün siviller hain demektir.
Bu arada birileri sizin için ölürken siz kaçarsanız vs demişsiniz kimin nerede ne zaman ne görevde bulunduğunu bilemezsiniz, biz de belki yücelttiğiniz insanlar arasındanız...Ondan insanlara damga vurmadan bi düşünün, sonra suçlayın.
Kuru hamaset edebiyatı yapanları ignore ediyor, okumuyorum bile.
Ben 3 yıl dağda en zor şartlarda operasyonlar yapmış, can almış, can vermiş bir birliğin komutanlığını yapmışım.
Bu hamaset edebiyatı yapmayı çok sevenler ancak sıcak döşeklerinde yatıp klavye milliyetçiliği yaparlar.
Batıya döndüğümde de psikolojimin bu mesleği artık kaldıramadığını ve istifa etmek istediğimi söylediğimde çözüm yolunun yukarıda yazan Recdivist arkadaşın saydığı suçları işlemek olduğu söylendi. Ve her profesyönel insanın doğal hakkı olan istifa hakkını suç işleyerek elde ettim. Bu suçu işlerken de ne tsk nin ne de kendimin yüzünün kızarmayacağı olan "izinden dönmemek" suçunu seçtim.
Fakat istifa etmek için "izinden dönmemek" suçunu işleyen bir personel pişmanım dese bile teröristin serbest bırakıldığı gibi bırakılmayacaktır.
Üzücü olan ve acı veren de budur. Malesef büyüklerimiz bu konuya en ufak çözüm sunmamaktadırlar. 20 yıl önce de bu sorun vardı, şu andada aynı sorun var.
Ordumuzun yeri hala kalbimizde en yüksek yerlerdedir fakat değerli büyüklerimizin artık bu kanayan yaraya bir çözüm bulmalarını istiyoruz.
Bu konuyu açan kardeşime can-ı yürekten katılıyorum. Söylediklerinin sonuna kadar arkasındayım.Ben bugün iş bulamıyorum, lisans bitirdim. Ancak dağdan inen çapulcu sürüsüne devlet iş imkanı sağlıyor. Şeytan diyor çık dağa ordan tekrar in ve devlet kapısında iş bul. Bunu mu yapayım ha.
Konuyu dogru tarafından gorenler ne denılmek ıstedıgını cok ıyı anlıyorlar...
Arkadaslar daha cok destek beklıyoruz konuya...
Avrupa'dan 16 PKK'lı geliyor
Kuzey Irak’tan gelen 34 PKK’lıdan sonra Avrupa’dan 16 örgüt üyesi daha Türkiye'ye gelerek teslim olacak.
Bu kişilerin 3 gün içinde Türkiye'ye giriş yapacağı öne sürülüyor.
DTP AVRUPA'DAN GELEN PKK'LILARA TÖREN DÜZENLEYECEK!
Kandil ve Mahmur Kampı’ndan 34 kişi gelmişti. Bu kişiler serbest bırakılmıştı.
İçişleri Bakanı Beşir Atalay dün yaptığı açıklamada, 100-150 kişinin daha teslim olmasını beklediklerini söylemişti.
PKK'nın Avrupa kanadından 16 kişinin de Türkiye'ye gelerek teslim olacağı öğrenildi.:k :k :k
devletimizden bu gelenlere üstün cesaret ve feragat madalyası vermesini bekliyoruz... kırmızı halı sermemişler bir daha ki sefere daha dikkatli olsunlar... böyle hatalar olmasın...
ben bölgede görev yapmış bir muazzaf (eski) asker olarak utanıyorum ...
ama biliyorum ki gerçek utanması gereken ben değil bizim büyüklerimiz diye adlandırdığımız aslında o küçüçük insanlardır...
biz askeri okuldayken "ordu kendi evladını öper" derlerdi de inanmazdık... ama inanın beni öptü biliyorum ki bir çok arkadaşımızıda öpecektir...
ama biz mücadelemizden vazgeçmeyelim... o köpeklere hak tanınıyorsa bizlerede tanınmalı...ne yani vatan haini olmadık diye suçlu biz mi olduk...