-
Cevap: Aile içi şiddet
Hayat hep bu kadar mı tezatlarla dolu
Bu forumlarda okuyorum ki; eşine el kaldırmamış erkekler,iftira ile onlarca tazminat ve nafakaya mahkum oluyor.
Yine bu forumlarda okuyorum ki; eşinden şiddet gören bayanlar türlü sebeplerle dava dahi aç(a)mıyorlar.
Boşuna dememişler iyilikten maraz doğar diye.
-
kesinlikle çok haklısın...
-
Malesef yaşananlar kanunlara bağlı olmuyor, ablamı ve eniştemi savcılıktan çağırmışlar, ablam ona akıl verdiğim için beni suçluyor, eniştem ise ablamı bu drurumlardan suçluyor.Enişte olacak ablama senin yüzünden ne hallere düştük başkalarının aklına göre yaşıyorsun gidip şikayet ediyorsun vs hala küçük düşürüyor, ablam ise çocuğu babasız büyütemem atrılamam ve savcılık vs olaylarından ötürü kocam bada daha çok sıkıntı yarattı iyi olacağına kötü oldu diyor,. Bu durumda bende kendimi suçlu hissettim. ve sanırım eniştemin istediği buydu kendi suçunu bastırabilmek için başkalarını suçlamak...
Ablamada bunu dedim o seni ezmek için yapıyor karşısında güçlü dur ve pişman olduğunu ona gösterme ama olmuyor işte dinlemiyor..Ciddi bir terapi görmesi gerekir. dert duvarı gibi oldu burası ama baştata dediğim gibi malesef bazan kanunlar hayatı düzenlemeye yetmiyor...