Cevap: 4320 Sayılı Yasaya Göre Koruma Kararı
Alıntı:
ahmet.demir06 rumuzlu üyeden alıntı
evet, maça 1 puan önde başladıklarını bana bir avukat bile demişti. Ayrıca boşanma davasında kimse doğruyu söylemez. 1 yalana 1000 katıp söylenir. Takdir hakimin dedi. İnanamadım. o zaman neden avukat tutuluyor, neden mahkeme var. Herkes doğruyu açıklasın ama gene boşanma olayı olsun. Ben bunu anlamayamadım.
Valla bizimki vazgeçermi bilmiyorum ama şansımı deneyeceğim. Olmadı yapacak hiç bir şey yok.
Günlük notlar tutup çalışıyorum. Bakalım mahkemede neler olacak.
1 gün adamın biri karısına demiş ben günde 1 yumurta tapıyorum demiş aman kimseye süyleme arada bir zaman geçer padişah bunu çağırır buna derki duyduğuma güre sen günde 100 yumurta yapıyormuşsun oda padişaha sormuş padişahım bu olay sana geldiğinde yumurta sayısı kaçtı demiş 99 ben şimdiye kadar onların güzünde çok namuslu çalışkan işini bilendim ama şu anda kulağıma gelen ne kütülük desen aklına ne gelse her şey mevcutmuş öyle duyuyorum
Sayın USTA,
Bu işlerde sizde benim gibi ustalaşacaksınız anlaşılan,
Aile mahkemesinde hakim kadınsa 2-0 yenik başladın demek bırak 1-0'ı
maalesef kadın hakimlerin duygusal davranmaları engellenemiyor. bir erkek hakim hemcinsini kollamaz ama bir kadın hakim maalesef koruyabiliyor, eğerki kadının ispatlanmış bir yüz kızartıcılığı yoksa,
"Çocuk yok ki koruma olsun.
Evdeki eşyalara zarar verme ise, sinir halinde kapıya vurmak var. Bunu kendiside biliyor. Eğer bir şeye vuracaksam kapıya vuruyorum. Kapıda kırılıyor "
"Beliyorum. Mahkemede neler olacak. Bu zamana kadar asla savaş kaybetmedim."
sayın ahmet demir;
4320 çocuğu değil tüm aile bireylerini korur bu biiiiiiiiiiiiiiir
"Diğer eşe veya çocuklara (veya aynı çatı altında yaşayan diğer aile bireylerine) karşı şiddete veya korkuya yönelik davranışlarda bulunması, "
bu yasayı işletmek için geçerli bir sebebp siz kapıları camları yumruklarken eşiniz korkudan titriyodur sanırım bu ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
boşanmak bir savaş değil bir çözüm yoludur ilişki çıkmaza girdiyse. karşı tarafta düşmanınız değil bir zamanlar aynı yastığa baş koyduğunuz severek evlendiğiniz eşiniz. buda üüüüüüüüüüüüüüüüüüç
istisnai durumları göz önüne almamak şartıyla türk aile yapısı içerisinde yetişmiş hiç bir anadolu kadını maceraya atılmak için gerekçesiz bir şekilde boşanmaya kalkışmaz kanımca bu da döööööööööööööööööört
ama boşanan erkekler istisnalar hariç genelde hep kendi karılarının istisna olduğunu ortada bişey yokken iki höyt dedikten sonra boşanmaya kalkıştığını idaa eder bu da beeeeeeeeeeeeeeeeeş.