medyum buldum birtane, bana muska yazıyor. kesin çözecekmiş bu işi
Printable View
medyum buldum birtane, bana muska yazıyor. kesin çözecekmiş bu işi
medyum mu
nerede ?
özelden bilgi lütfen :)
:DD
Dün eşimle çocuğumuzu hastaneye götürdük. Bana sıkıntıda olduklarını, belediyeden erzak, kaymakamlıktan para yardımı aldıklarını söyledi. iş arıyormuş. bende yanımda çalışmasını teklif ettim. kendisi kabul edecek gibiydi, ama ailem kesinlikle izin vermez diyor. ne yapsam bu teklifi yazılımı göndersem.?
Dün eşimle çocuğumuzu hastaneye götürdük. Bana sıkıntıda olduklarını, belediyeden erzak, kaymakamlıktan para yardımı aldıklarını söyledi. iş arıyormuş. bende yanımda çalışmasını teklif ettim. kendisi kabul edecek gibiydi, ama ailem kesinlikle izin vermez diyor. ne yapsam bu teklifi yazılımı göndersem.?
Nafaka tazminat isteminde işime yararmı?
Ayra Bey;
Bence eşinizi kolundan tutun ve çocuğunuzla (ve üvey oğlunuzla isterseniz) kimsenin sizi rahatsız etmeyeceği bir yerde mutlu yuvanızı kurun.
Son anlattıklarınızdan eşinizin de sizden ayrı kaldığında zorluk çektiğini farkettiğini anlıyorum.
Yazdıklarınızdan sizin eşini ve ailesini seven,düşünen biri olduğunuz da ortada.
Hazır böyle bir durum yakalamışken; bırakın boşanmayı, nafakayı....
Kararlı olun yeter...
Naçizane fikrimdir...
Teşekkür ediyorum. aslında bunu bende düşünüyorum. ama 20 yıllık ofisi kapatıp ankaraya gitmek, herşeye yeniden başlamak korkutuyor beni. Dün evlilik yıldönümümüzdü. cebine " seni dışarı çıkaramayacağım ama istersen ben size geleyim" diye mesaj attım yanıt bile vermedi. bu sorunu kadın ve aileden sorumlu devlet bakanına, başbakanlığa bile yazdım. Olumlu- olumsuz bir yanıt alamadım. kabul edermi bilmiyorum bu gün bir pisikolojik danışma uzmanı göndereceğim eve. ama annesi o evdeyken kimsenin olumlu bir yanıt alamayacağına eminim.
Ankaralıyım ben o yüzden. Bütün ailemde ankarada. Kayınvalidemlerde çanakkalede yaşıyordu zaten. uzaktaydı anlayacağınız. Dün akşam bayan aile danışmanıyla görüştüm. bu gün eşime ulaşmaya çalışacak bakalım neler olacak? ayrıca kadından sorumlu devlet bakanı Selma Aliye KAVAF' tan yanıt aldım bu sabah. konuyu istanbul il salih müdürü Önal İNALTEKİN e aksettirdiğini ve onunla iletişime geçmemi istedi.