sayın litigation dışardan avukat ne kadar tutar .siz avukatmıssınız eğer avukatlık büronuz avrupa yakasında ıse sizinle görüşüp sizi tutabılırmıyım
cevap yollarsanız memnun kalırım
şimdiden teşekkür ederım
Printable View
arkadaşlar ben şimdi dışardan bir avukat tuttum pahalı oldu amma ne yapalım .avukat birşey olmaz dedi
amma yinede hakım karar vercek . mahkeme olsun bitsin ben buraya yazarım .sonucunu.
Sitede avukat aramak yasak olduğu gibi internet üzerinden iş temin etmeyi avukatlık mevzuatına aykırı buluyorum. Bunun dışında en doğru teşhis ve en doğru tedaviyi avukatınızın yapacağına inanıyorum. Ekonomik olarak bir bedel ödemeniz gerekse de avukat edinerek en doğru işi yaptığınızdan, işi profesyoneline teslim ederek bilinçli bir fert olarak davrandığınızdan dolayı da sizi tebrik ediyorum.
teşekkür ederim
size bir sorum var bu bir yasayla ilgili.cok araştırdım amma cevap bulamadım.şimdi ben bu davadan beraat bekliyorum (avukatın dediği) birde benim önceden almış olduğum denetimli serbestlik+tedavi var. seneye temmuzda bitiyor tamamı cezamın.şimdi sorum şu.sürücü belgesi almam için ne gibi bir yol önerirsiniz.
şimdiden teşekkürler
saygılarımla
Bu davadan beraat edersen ve denetimli serbestlik süresini başarıyla tamamlarsan ancak ehliyet alman söz konusu olabilir.Duyduklarımdan ve yazılanlardan anladığım kadarıyla orda değişik bir uygulama varmış.GBT de uyuşturucu kaydı olan kişiler ehliyet sınavın geçseler bile emniyet müd.den ehliyetlerini GBT den dolayı alamıyorlarmış.Yada ehliyet koybolduğu zaman, yeniden çıkarma işleminde karşılarına GBT çıkıyormuş, bir diğer şekilse ehliyet kullanan birinin bir GBT kontrolü sırasında uyuşturucu kaydı ortaya çıkınca orada polisler tarafından ehliyetine el konması şeklinde.Buna benzer şeyler okumuştum ne kadar hukuki dayanağı var yada ne kadar gerçeği yansıtıyor bilmiyorum.Bir fikrin olsun diye yazdım.Biraz meşakatli bir süreç seni beklemekte diye tahmin ediyorum.Geçmiş olsun.
yazmış olduklarını bende okudum .bundan dolayı benımde kafam karışık ,
tabıkı bunlar bittikten sonra.amma asıl mesele ozaman başlıyor..yanı ehlıyetı nasıl alcam .yokmu hiç bu konuyu bilen avukat
Sayın litigation ,
bügün uyap a baktım ve bana eyüp 1 sulh ceza mahkemesınde dava acılmış.savcı bana kullanmak icin uyuşturucu satın almaktan
benım anlamadığım ben ne satın aldım nede üstümde bulundu .yanlız belırtıyım gibi 3-4 metre cımenlerın üstündeydı.nasıl olurda bana kullanmak ıcın uyuşturucu satın almaktan dava acılır
şimdiden teşekkür ederım
saygılarımla
bu gün uyapa baktım ve 15/06/2011 1 sulh ceza mah. durşumam olduğunu
öğrendim .bakalım ne olcak
mahkeme 27-10-2011 tarıhıne attı.
benım bir sorum daha olacak .eğer yanımda bulunan arkadaş(kımlık kontröl ü yapıldığında yanımda bulunan) ekımde gelmezse karar verırrımı yoksa davayı ileri bir tarıhe atarlarmı .
:):)şükür bitti mahkeme ve avukatın
dediiği gibi beraat kararı verıldı ;););)