Cevap: Polisten Haksız dayak

kardeşim sen dediğim gibi en az 2 şahit bul ve davandan vazgeçme bu kişilerin memuriyeti biter ve şunuda söyleyebilirim ki olay anında yanında bulunan polis memurları bunu görüpte müdahale etmiyorsa senin yardım talebine ses çıkarmıyorsa onlardanda şikayetçi ol olayın içine kat karşı taraf şahit çıkartamasın :-)

Çok  doğru .. teşekkür  ederim  ...  onlardanda  şikayetçi olcam ..

aynı pardon filminde ki gibi:( bence siz avukat tutup bu işin peşini bırakmayın ,haklı çıkacağınızı tahmin ediyorum.. raporlar ve tanıklarınızda varsa eğer...polislerin ceza almasına da gelince bikere polisler hangi şekilde olursa olsun sizi dövmeye hakları yok ki bu fiili görev sırasında gerçekleştirdikleri için açıkca işkence suçu ve kasten yaralama suçu işledikleri kanısındayımm..umarımm adalet yerini bulur ve kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz..

Alıntı:

24haziran rumuzlu üyeden alıntı

Öncelilke 
İlginize  teşekkür  ederim  :  hakikat34 ve baktemur  ve  diğer  yorumcu  arkadaşlarıma..
ama  bi şeyi netleştirelim .. 3 tane  canlı  şahitim  var ..     davacı  oldum ve  ilçemde   beni tanıyan herkez  beni tebrik etti   cesaretimden   dolayı ..

Adli ve   idari    davalar  açıldığı bana  söylendi  ve  bildirildi..
Dilerim ki ;  dayak atılmış ,gururu sıfıra indirilmiş, tehdit  edilmiş, silahla  öldürülmekle  korkutulmuş  biri ..
inşallah  ceza  almaz ..    yaşatıldığım şeylere  bakın .. Ve istediğim  şeye  bakın ..

davanızın takipçisi olursanız o kişiler ceza alacaktır.
korkmayın  Savcılık sizden taraf olacaktır  zaten soruşturma aşamasında...