Muhtemelen evet. Değilse bile derdimi yanlış ifade ettiğim gerçek :)
Printable View
Fatura ödeme yapılmadan kesiliyor.
Sıralama şu:
1-Malı görüyorsunuz
2-Fatura kesiliyor
3-Ödeme yapıyorsunuz
4-Malı teslim alıyorsunuz (Hatta çok zaman eve kendileri getiriyorlar)
Zaten burada sorun mal verilmediğinde "malı vermiyorlar" diye polisi aradım; polis ise "tüketici haklarına git" dedi. Elim kolum bağlandı. Yapabilecek hiç bir şey kalmadı. Mecburen kendime göre en kazançlı durum olan "eksik ve yıpranmış malı almak" seçeneğini kullandım. Aksi halde hiç bir şey alamayacaktım. Çünkü dükkan sahibi "biz malı verdik" dese hiçbir dayanağım olmayacaktı.
Kapanmak üzere olan bir dükkan; "geleceğiz" deyip gelmeyen polis, dükkandaki insan "keklemeye" şartlanmış bir tabur eleman ve karşısında sadece BEN.
Merhabalar,
Bankanızla bir görüşün ve durumu anlatın. Bankacılar yardımda buklunabilir.
Eğer olmuyorsa onlar sizin malı aldığınızı iddia edecekler ya sizde iade ettiğinizi söyleyeceksiniz. Bu arada kredi kartınıza ödemeye ilişkin itiraz etmeyi sakın unutmayın.
Faturası kesilmiş ve kırık dökük de olsa teslim aldığım bir mal için "malı almadım" demeyi dürüst bulmuyorum.
Ancak olay sırasında POLİSTEN ÖNCE bankayı aradım ve işyerinin ödemeyi kredi kartıma iade edemediğini söylediğini bildirdim, Bir şeyler söyledi görevli. özetle şunu dedi: "Banane". Yani bankaların "iyi gün dostu" olduğu gerçeğini teyid etti. Banka ile görüşmelerim de, polis ile görüşmelerim de kayıt altında aslında. Ancak burada birkaç kişi dışında derdimi anlayan olmadığına göre hakim de savcı da anlamayacaktır diye düşündüğümden ilerisini düşünmedim.
Malın da sıfırı zaten 50 lira. Bunun için yoğunluktan kafayı yemek üzere olan yargı erbabınına "lüzumsuz" bir angarya yüklemek gibi geliyor.
Yaptığım tek şey şu:
Her ortamda "Aman, Peşin de olsa taksitle de olsa sakın ola EVKUR'dan mal almayın" demekten ibaret.
Hatta yürürken önünden değil, karşı kaldırımdan geçin. Zira içeri girerken oranın EVKUR olduğunu farketmemiştim, sonradan farkettim. Yoksa girer miyim?
evkur olduğunu baştan sölesen, sana doğrudan git müdürleriyle, müşteri hizmetleriyle görüş derdim.
koskoca firma, illaki bir muatap bulursun bence.
http://www.evkur.com.tr/
burdan başla bence