İyi ozaman sizin öpüşenler kurala uyuyormuş, bunlar kural hatası yapmışlar.:)
Bu konularda sen sıtajı tamamlamışın anlaşılan.)))
Printable View
Yargıtay kararlarında sürekli yerel örf-adeti sosyal durumu ele aldığından böyle bir durumu öngördüm.
Siz bir üniversite şenliğinde bulunmuşsanız bilirsiniz.Öpüşmek orada gayet normal.Türk örf-adetlerine aykırı olduğu şüphesiz.Ancak orada "Heeey çocuklar yaptığınız ilgili maddeye göre suç ve Türk örf-adetine aykırı" derseniz cevapları ne olur bilemiyorum :)
Üniversiteler kamusal alan olduğundan bu kapsama girmez.Tahribata devam....
geçen sene nisan ayında temyize gönderdik hala bi sonuç gelmedi..ben bişe sormak istiorum şimdi ben sigortalı bi işe girecem benden sigorta için adli sicil kaydı istediler sicilimde görünürmü bu olay?? yada işe başladıktan sonra temyiz kararı onarsa ben çalışırken işverenler bunu öğrenirlermi beni işten çıkarırlamı ?? ltfn yardmcı olurmusunuz bana
Temyizce onanmadan adli sicil kaydına geçmez. Adli sicil kanununa göre belli bir süre sonunda sildirebilirsiniz. Bu durumda da sicil kaydından silinir ve arşiv kaydına alınır. Özel sektör işverenlerine verilecek belgede arşiv kayıtları yer almayacağından görünmeyecektir. Ancak bir devlet işine girerseniz arşiv kaydı da verileceğinden görünecektir.
tşk ederim ama ben işe başlayıp çalışma halindeyken sicilime işlerse bu öğrenilirmi işverenler öğrenirmi bunu..sorabileceğim kimse yok kusura bakmayın rahatsız ediosam..
İşe girdikten sonra tekrar adli sicil belgesi istenmez. Bu nedenle öğrenemezler.
çok tşk ederim allah razı olsun.yani çalışırken böle bi durum olursa kimse öğrenemez çok saolun..
pardon size msj yazdım geldimi??