Re: Ödenmeyen Fazla Çalışma - ispat
Soru işaretlerinin çokluğu karakter sınırlaması ile alakalı bir sonuç. Nedeni ise sorumun okunmuş olmasına rağmen cevap gelmemesi ile alakalı. Cevap vermek zorunda değilsiniz, biliyorum. Yaptığınız hizmet çok faydalı, bunun için bizler size ve nezdinizde soru cevaplayan kişilere ne kadar teşekkür etsek azdır. Yaptığım ısrar, baskı, terbiyesizlik olarak anlaşıldıysa çok özür dilerim. Tekrar teşekkürlerimi sunar, iyi çalışmalar dilerim.
Alıntı:
hatser rumuzlu üyeden alıntı
sorumun okunmuş olmasına rağmen cevap gelmemesi
Örneğin ben.
Okudum.
Ama sorunun cevabını bilmiyorum.
Belki de hep benim gibi cevabını bilmeyenler okumuştur.
Cevabını bilenlerin arasında ise okuyan yoktu belki de.
ödenmeyen fazla mesai haklarımı ispat için ses kaydı işe yararmı
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Örneğin ben.
Okudum.
Ama sorunun cevabını bilmiyorum.
Belki de hep benim gibi cevabını bilmeyenler okumuştur.
Cevabını bilenlerin arasında ise okuyan yoktu belki de.
Alıntınıza bir önceki ve bir sonraki cümleyi de ekleseydiniz keşke...
Bu konu amacını aşmaya başladı, editörlerden konunun kilitlenmesini rica ediyorum.
Cevap: Fazla çalışmanın ıspatı
Bu konularda tanıklık için bir alt limit varmıdır...
Cevap: Fazla çalışmanın ıspatı
Tanık sayısında alt sınır yoktur.
Cevap: Ödenmeyen Fazla Çalışma - ispat
hatser! teşekkür ederim mesajın için :) ben yeni üye olduğum için cevap yazamadım.
Peki şimdi benim elimde merkezden bize çalışma talimatı olarak gönderilen bir faks var, işçinin adı soyadı karşısına da sabah9 akşam21 ve 15günde 1 izinli yazıyor ama faks üzerinde işverene ait imza yada kaşe yok.
Ve işyerinde imzaladığımız giriş çıkış çizelgelerimiz var bunlar geçerli delil olur mu?
Cevap: Ödenmeyen Fazla Çalışma - ispat
Belgeler üzerinde imza vb. var ise geçerli olur. Mahkemelerde tanıktan çok yazılı kanıt sonuç için daha fazla işe yarıyor. Benim çalıştığım firmada hırsızlık yapan bir teknisyen vardı. Biz birşeyler dışarı çıkarmak üzere iken hazırladığı kutuyu bulduk. Mahkemede tanıklık yaptık(4 kişi), ama mahkeme delil yetersizliği nedeniyle hırsızlık yapanı beraat ettirdi. Konunuz ile pek alakalı görünmese de tanıklar her an tanıklıktan cayabilir. Bahsettiğim olayda sonradan bir kişi caydı. Siz herşeyi belgelere dayandırın. Sabırlı olun, lehinize belge biriktirin. İmzalı ve açık ifadeler içeren belgeler olursa lehinize olur.