-
Re: Kredi kartı borcu
benim bir sorum olacak ben devlet memuruyum ve 2000 tl maaş alıyorum şuanda kredi kartlarına toplam 40.000 tl borcum var ve ayrıca tüketici kredilerine toplam 25000 tl borcum var kredi kartlarını ödeyemiyorum
Ben bu 5 kredikartını ödemezsem sadece maaşımdan kesintimi olur yada evden eşya kaldırırlarmı. ayrıca ben arkadaşa borç senedi versem 50.000 tl lik benden banka alacağını nasıl tahsil edecek benim üzerimde maaşımdan başka hiçbirşeyim yok teşekkür ederim
-
Tahsil edecek işte maaşından yavaş yavaş kesinti yapa yapa. Evede haciz yollarlar. 50 bin tl lik senedi neden arkadaşınıza vereceksiniz onu anlıyamadım.
-
ben diyorumki ben arkadaşa borç senedi veririm benim kesintim arkadaşa yapılır daha sonra af falan çıktığında bankalarla anlaşırım böylece banka benden şimdilik para kesmemisş olur
-
Şimdilik kesinti yapmadığı için banka da faiz işletmeye devam edecektir.
-
benim sorumun bir cevabı varmı ihbarnameleri kaçırdım teslim alamadım mal beyanında nasıl bulunabilirim bundan sonra ne yapmam gerekiyor borcu eninde sonunda ödeyeceğim bir işe girince ama şuan işsiz olduğum için mal beyanında bulunsam bile bir ödeme günü tayin edemem