Sevgili Netty,
Ben hiçbir kurum adı vermedim, ve adını zikrettiginiz bankayı buraya yazamazsınız.
Printable View
Sevgili Netty,
Ben hiçbir kurum adı vermedim, ve adını zikrettiginiz bankayı buraya yazamazsınız.
sayın technology1907, ilk mesajınızdan alıntıdır
ben yazdım diye suçlu duruma düşüyorsanız demek ki bunun bir suç olduğunu kabul ediyorsunuz. Daha fazla polemiğe gerek yok. Hakkınızı hukuken arıyorsanız yeri forumlar değil mahkemelerdir.Alıntı:
Yazdıgım program aracılıgı ile ismi gereksiz olan bir bankanın İnternet Bankacılıgı üzerindeki güvenlik açıgını tespit ettim. Ve Bu bankanın bütün müşteri hesaplarına ulaşabilmekteyim.
Banka adı ile ilgili düzeltme yaptım o konuda haklısınız henüz ortada birşey yokken isim vermemem gerekirdi. Ben bu konuda mağdur olan ve halen yargılanmakta olan bir vatandaşım; yerimde olsaydınız, hassasiyetimi anlayacağınızdan eminim. Şöyle düşünün bir gün emniyetten aranıp bilişim suçlarına çağrılıyorsunuz ve bankayı aracı kullanarak dolandırıcılıkla itham ediliyorsunuz. Bu son zamanlarda birçok internet kullanıcısının başına gelen bir durum.
Saygılar. Hoşçakalın.
Yalnızca wikipedia isimli internet sitesinde yazanları kabul ediyor ve gerisini reddediyorsanız, konuyu kendi açınızdan kapatmanız yerinde olmuştur. Ayrıca konuyla ilgisiz yazılarınıza anlam veremedim.
Yapmış olduğunuz fiilin suç oluşturduğu ve tehditle para istemenin de farklı bir suç oluşturduğunu bildirir, ilerideki tarihlerde bir meslektaşımdan yardım almanız gerektiğini belirtirim.
Sayın Emrah Yavuzcan,
İnanın hertürlü başvuruda bulunuldu. Birtakım avukatlarada danışıldı. Ama yeni kanunu bilen var bilmeyen var ve gerekli düzgün açıklamalara kavuşulmadıgı için buraya yazma durumuna geçildi.
Belki yol gösteren olur diye düşünmüştüm.Ama yazılanlardan çıkardıgım şey "suç" oldugudur. Banka ile görüşüp buyrun hiçbir karşılık beklemiyorum en dogrusu olacaktır gibime geliyor.
Sayın teknoloji, bu arda gözden kaçan bir konuyu da belirteyim.
Eğer bankayla görüşürseniz, şantaj suçlaması ile de karşılaşabilirsiniz.
Ragıp bey işte bu tip konularda danışmanlık alabilecek avukat aramaktayım.
Şimdi bankaya gidip söylemek başkaa söylememek başkaa nerden baksanız tutarsızlık söz konusu... iyilip yap kötülük bula kadar gelicez neredeyse...
Önerebileceginiz bir meslektaşınız varmıdır bu konuda?
Teşekkürler
Burası avukat arama sitesi değil. Bunu site kurallarını okuyup kabul ettiğinizda anlamış olmanız gerekirdi. Avukat da öneremeyiz, burdan dava da alamayız. Forumda da yeteri kadar bu konu tartışıldı. Başka tartışılacak ve yanıtlanacak husus kalmadığı kanısındayım.
Forum kilitlidir