Re: Satıcı Vazgeçerse Kaporayı Nasıl Alabilirim
Geçmiş olsun hayırlı olsun
Cevap: Satıcı Vazgeçerse Kaporayı Nasıl Alabilirim
Kusura bakmayın ama naçizane bir şey diyeceğim. Hem size ve hem de benim gibi bu konuyu 3 sayfasını da okuyan diğer arkadaşlara; zaman o kadar kötü olmuş ki kimse kimseye acımaz ve 1 kuruş için kimbilir ne zorluklara neden olurlar. Bu yüzden para ile ilgili konularda,
1-En yakınınıza bile güvenmeyin,
2-İşiniz sağlama alın.
3-Sakın acele etmeyin.
4-Heyecana kapılıp bir şey olmaz, bir şey olmaz demeyin öyle bir olur ki. Allah muhafaza!
5-Hem alacağınız ve hem de satacağınız şeyin durumu, satıcı ve alıcı ile ilgili çok iyi araştırma yapın.
Türkiye'de artık yasalar daha iyi işliyor, ve çok hızlı değişim ve gelişim gösteriyor.
Yasal olmayan hiç bir şey yapmayın. Yaptırmayın.
Sağlıcakla kalın.
Alıntı:
alan8313 rumuzlu üyeden alıntı
Kusura bakmayın ama naçizane bir şey diyeceğim. Hem size ve hem de benim gibi bu konuyu 3 sayfasını da okuyan diğer arkadaşlara; zaman o kadar kötü olmuş ki kimse kimseye acımaz ve 1 kuruş için kimbilir ne zorluklara neden olurlar. Bu yüzden para ile ilgili konularda,
1-En yakınınıza bile güvenmeyin,
2-İşiniz sağlama alın.
3-Sakın acele etmeyin.
4-Heyecana kapılıp bir şey olmaz, bir şey olmaz demeyin öyle bir olur ki. Allah muhafaza!
5-Hem alacağınız ve hem de satacağınız şeyin durumu, satıcı ve alıcı ile ilgili çok iyi araştırma yapın.
Türkiye'de artık yasalar daha iyi işliyor, ve çok hızlı değişim ve gelişim gösteriyor.
Yasal olmayan hiç bir şey yapmayın. Yaptırmayın.
Sağlıcakla kalın.
SÜPERSİN :ok
Değerli Önerilerin için Sağol.
Alıntı:
bay_bars rumuzlu üyeden alıntı
SÜPERSİN :ok
Değerli Önerilerin için Sağol.
Takdir ve beğeniniz için teşekkür ederim.
Nasrettin hocanın fıkrasında söylenen bir söz vardır:
Bana damdan düşen bulun getirin. Çünkü damdan düşenin halinden ancak damdan düşer anlar. Gerisi boş...