Re: Gürültü sorunu, asliye ceza mahkemesi mağdur oldum
Sayın cemaykutman
Size katılıyorum bir apt kimse kimseyi rahatsız etmemeli herkoşulda uzlaşıcı olmalı.Kullandığım yanlış cümle için de ayrıca özür dilerim.Tabi ki öfkemin bedelini ödeyeceğim tek istediğim keşke mahkemede konuşup kendimi anlata bilseydim gerçekten şahıs haksızken haklı duruma çıktı karşılıklı davamız düşünce biz olay büyümesin diye hiç uğraşmadık sonuçta istesekte istemesekte aynı apt.yüz yüze geliyoruz meğer doğru olanı bu değilmiş haneye tecavüz,küfür ,hakaret eden kendisi davacı olan yine kendisi tek üzüldüğüm konu bu .Birde belirtmek isterim ki bu olay akşam saat 19:20 19:30 sularında yaşandı inanın ki onun kadar gürültüyü ben yapsam budurumda hiç canım yanmaz tek hazmedemdiğim ettiği küfür ve hakaretlere birde para verecek olmam abi sen haklısın biz buyuz mu olucak yani.İnanın ki sağlıklı düşünemez oldum:( yaşım 25 bir çok idaalim bir çok hedefim varken bu konuyla uğraşmak beni yoruyor kimisi 2 yıl hapis diyor kimisi hakim size takmış kafayı ne verirse diyor ortada birşey yokken sabıkalı olmak koyuyor insana.Komik olacak belki ama şuan bile ışığın yanık olmasına söyleniyor saat 01:16 kendi evimdeyi benim evime karışıyor bu mudur komşuluk .
Saygılarımı sunarım...
Özür dileyeceğinize hala ısrar ediyorsunuz.
Üst kattaki terbiyesizce devam eden gürültülerden şikayetçi olan biri olarak ne kadar rahatsız edici olduğunu ifade etmeme bile gerek yok. Gürültünün rahatsız ediciliği sözle anlatılamaz, çin işkencesi gibidir.
Müzisyensin şunu anla :
Gürültü evin içinde olursa ve hatta sen o eylemi yaparsan farklı olur.
Duvarlardan tavanlardan titreşimle gelirse farklı olur. Evin içinde sorun olmadığını düşündüğündün ses, duvarlardan iletilerek gümbür gümbür derdi sıkıntısı kitap okuması vs. olan apartman sakinini çileden çıkarır.
SES olayını otur öğren, ondan sonra millete saldırmamayı, sonra derdini anlat benim tavsiyem bu.
Yazık ki Türkiyede AB reformlarının kaplumba hızında yapıldığı bir yerde yaşıyoruz kanunlar gürültü yapanın BELASI olmuyor.
sayın wikican. dava sonucandı ve davamız düştü lakin kimliğinizi bilmemekle birlikte bence hiç hoş konuşmuyorsunuz kimseye ısrarcılığım baskınlıgımda yok ses kuralınıda gayet iyi bilirim ama sizede şunu belirtmek isterimki profosyenel bir müzisyenimses dalgalarının nasıl yayıldıgını bilirim sen istediğin kadar sesi kısık tut ses havayla yayılarak uzar gider bilgi vermenize hiçgerek yok 7 yasından beri müzikle iç içeyim bilgileriniz için ayrıca tşkederim saygılar wikican