Rica ederim sayın meslektaşım.
Printable View
Rica ederim sayın meslektaşım.
Msn de Araçlar +seçenekler+iletiler +görüşmelerimin geçmisini otamatik olarak sakla seçenegini işaretlediğiniz zaman msnde yapmıs oldugunuz butun yazısmalar pc de kaydediliyor.
Kaydedilecek yeride kendiniz seçebiliyorsunuz. konuşmalarımı bu klasöre kaydet diye yazı var orada.istedıgınız klasöre kaydedebilirsiniz. Bir dosya seçmemiş iseniz kayıtlı yeri bulmak için belgelerim e bakın belgelerim in içinde olmalıdır.
iyigünler
Yanlışınız var ve kesinlikle yanılıyorsunuz. Arkadaşın sorduğu sorunun cevabı şudur; o seçeneği işaretlediğinizde eğer ki başka bir konum belirtmemişseniz msn konuşmaları Belgelerim içerisindeki Alınan Dosyalarım klasöründe saklanmaktadır. Şayet keylogger yemişseniz ve o msn ayarlarındaki kaydetme seçeneği de aktifse sadece msnde yazdıklarınız Alınan Dosyalarım klasörünün içindeki dosyalara kaydedilir fakat keylogger sadece msn konuşmalarını değil, klavyede bastığınız tüm tuşları kaydeder ve program destekliyorsa ve de keyloggerı yerleştiren kişi tarafından istenmiş ise tüm kayıtları karşı tarafa iletir...
merhaba emrah bey, aradan epeyce geçti fakat ben yeni bir olayla karşılaştım. bu konuda da düşüncenizi almak isterim. bana bugün duruşma gününe dair sulh cezadan mail geldi.
fakat benim tereddütlerim var:
1-bana verilen dosya numarası ile mailde verilen dosya numaraları farklı, şuan karşı taraf mı beni verdi, yoksa benim savcılık şikayet başvurumda sadece dosya nolarımı değişti anlıyamadım? bana verilen ve mail olarak gelen dosya no.larının farklılığı hakkında düşünceniz nedir?
2-şuan en çok bilmek istediğim konu şu:
beni tehdit eden işyeri arkadaşım, şirket ortak pc sinden aldığı dökümanların üzerinde oynama yaptı mı bilemiyorum? yoksa geçmiş döneme ait konuşulan konuları yeni diyerek mi ortaya sürecek ve ben bunu nasıl ispatlarım bilemiyorum? ayrıca dökümanları genel müdürümüze sunduğunu biliyorum genel müdürümüzün kendisi söyledi bana fakat ortada savcılık-şikayet konusu olduğu için tazminatı verilerek işten karşı taraf çıkarıldı.
avukatlarla görüşmeler yaptım fakat danışma ücreti almadan (ki 1,500tl) yanıt vermiyorlar bu mahkemeden karım mı olur? karımdan çok zararım mı olur? karım olursa aile birliğini zedeleyici ve kötü ifadeler kullandığını dilekçemde yazmıştım, tazminat gibi birşey mi ödeniyor yoksa işten çıkmış olan ve gelir ispatlayamayan kişiye hapis cezası mı öngörülür?
mahkemeye katılmaz isem durum ne olur?
bu konularda bilgi verebilirseniz çok memnun olurum, saygılarımla
Dosya içeriisndeki e-mail ve yazışmaların nasıl sunuldupu önemli. Cd de dijital kayıtlı olarakmı, ektran görüntüsü olarakmı, tekxt dosyası şeklindemi ? Kayıtların içeriğini gördüğünüzde siz de hangi döneme ait olduğunu anlayacaksınızdır mıutlaka. Eğer içeriği tarihi vs değiştirildiğindne şüphe ediyorsanız bilirkişi tarafından incelenmesini istersiniz.
Bu mahkeme sizin lehinize sonuçlanacak olursa karşı tarafa Borçlar Kanunu 41/2 maddesine göre Haksız Fiilden dolayı tazminat davası açabileceğinizi düşünüyorum.
Geçmiş olsun..
yardımlarınız için teşekkür ederim.