Re: Çekişmeli boşanma davasında anlaşmaya davet edildim
Alıntı:
aykan99 rumuzlu üyeden alıntı
denizblk haklı çıktınız sizin dediğiniz gibi 8.000 liraya anlaşmak istiyordu haksızken ben kabul ettim sırf bu insandan kurtulayım diye.Şimdi o miktarı kabul etmiyor dün duruşmamız vardı onun avukatı anlaşın diyor ama kendisi anlaşmıyor .Bende avukatına arabayı vereyim dedim (10.000 civarında )avukatı kendisine iletmiş oda babamla konuşayım haber veririm demiş 2 gün geçmesine rağmen hala cevap yok.ne istediğini anlamadım avukatı bile şaşırmış durumda ver parada böyle insanlardan kurtul diyor.Bende bıktım artık .çocuğu göstermemesi ayrı 1 temmuzda 20 gün bende kalması gerekiyor bakalım verecekmi hiç sanmıyorum ama
Burada bu mesajlarla insanları cileden cıkarma be kardeşim ,sen o arabayı sen o 8.000 tl yi alın terinle kazanmış olsaydın bekle verirdin. demekki biran önce boşanmak istemenin altındada başka bir neden arıyorum ben ozaman sende .cabukca biri varda onunla rahatca yaşıyım diye kurtulmak istiyorsun anlaşılan.
Senin gibi lerinin mesajını burada bayanlar okuyunca her gördükleri Aliyi keşanlı zannedip gidiyorlar kocalarına eee bana bukadar para verecen istersem seni aldatırım verirsen boşanırım diyor zannediyorki kocasını senin gibi kek. ondan sonrada adam kadının ahzını burnunu tıpta mucize olacak şekilde değiştiriyor.
burada şu mesajınla gercekten kötü bir örnek cizip adeta aldatılmışlığın ezikliğini yaşıyacahına aldatılmışlığı para ödülü ile ödüllendirip meşrulaştırmak gibi kötü bir örnek ciziyorsun.
Bu kadın yarın öbürgün para almadan senden her hafta cocuğu parasız sana gösterirse bende ne olayım ahada buraya ciziyorum--------- bende burdayım yazarsın. sende cocuğu görmeye gittiğinde ver bakalım cocuğu görme parası deyip ,seni yolmassa ben başka birşey bilmiyorum diyeceğim cünkü sen yolunmaya müsaitsin.
Siz vermişsiniz ipleri karınızı eline, sizi ve herkesi kukla gibi oynatıyor. Kabahat sizin hiç kusura bakmayın.
Bir laf vardır. Sen eşşek olursan, semer vuran çok olur diye. Atalarımız bilmiş de söylemiş. Yakında sizden dünyayı da istiyorum der bu gidişle. Siz yüz vermeye devam edin bu kafayla.
Alıntı:
esmerman rumuzlu üyeden alıntı
Burada bu mesajlarla insanları cileden cıkarma be kardeşim ,sen o arabayı sen o 8.000 tl yi alın terinle kazanmış olsaydın bekle verirdin. demekki biran önce boşanmak istemenin altındada başka bir neden arıyorum ben ozaman sende .cabukca biri varda onunla rahatca yaşıyım diye kurtulmak istiyorsun anlaşılan.
Senin gibi lerinin mesajını burada bayanlar okuyunca her gördükleri Aliyi keşanlı zannedip gidiyorlar kocalarına eee bana bukadar para verecen istersem seni aldatırım verirsen boşanırım diyor zannediyorki kocasını senin gibi kek. ondan sonrada adam kadının ahzını burnunu tıpta mucize olacak şekilde değiştiriyor.
burada şu mesajınla gercekten kötü bir örnek cizip adeta aldatılmışlığın ezikliğini yaşıyacahına aldatılmışlığı para ödülü ile ödüllendirip meşrulaştırmak gibi kötü bir örnek ciziyorsun.
Bu kadın yarın öbürgün para almadan senden her hafta cocuğu parasız sana gösterirse bende ne olayım ahada buraya ciziyorum--------- bende burdayım yazarsın. sende cocuğu görmeye gittiğinde ver bakalım cocuğu görme parası deyip ,seni yolmassa ben başka birşey bilmiyorum diyeceğim cünkü sen yolunmaya müsaitsin.
Burası hakaret sitesi değil lütfen biraz sözlerinize dikkat edin.Argo kelimelerde hiç yakışmamış sizi kınıyorum.Beni tanımadan öyle karar vermeyin.Benim aklımdan geçmeyen kendi düşüncelerinizle beni rencide etme hakkınız hiç yok.Benim düşüncem sadece bir olasılık kendisine nafaka bağlarsa ömür boyu nafaka ödememek ben haksız olsamda ödesem endişem bu.Bir kerede kurtulayım diyorum siz nelerden bahsetmişsiniz.Ben çevremde sevilen sayılan saygın birisiyim kimsenin karısıyla kızıyla işim olmaz sizin başınızdan geçtiyse bilemem.insanlar birşeyleri paylaşıyorsa hemen yargılayamazsınız bu şekilde kötü ve çirkin sözlerle tanımadan bilmeden hakaret dolu iğrenç sözler.Ben yinede size hakaret etmiyorum buradan beni anlayın........
Cevap: Beklenen gün geldi..
Alıntı:
aykan99 rumuzlu üyeden alıntı
1,5 senedir süren boşanma davam karara bağlandı.karşı taraf (bayan)mal paylaşımı isteklerinden vazgeçtiğini söyledi.9 bin değerinde bir arabam var başka hiç birşeyim yoktu onuda annemin vermiş olduğu parayla almıştım.Karşı taraf düğünde takılan altınları istiyordu ve maddi manevi tazminat,nafaka.Hakim bunların hepsinin reddini istedi.Fakat işsiz olmama rağmen 200 lira çocuğa 200 lira anneye nafaka bağladı.Velayeti anneye verdi.Avukatım temyize gidecek.Sorum:1:Çalışmayan insana bu kadar nafaka bağlanırmı? (günümüzde asgari ücret 650 lira)ailemin yardımıyla yaşıyorum.2:karşı tarafın avukatı duruşmadan çıkınca şöyle dedi,biz bunlardan vazgeçtik dava çabuk bitsin diye ama daha kötü oldu temyize gidilecek.Bu ne anlama geliyor..Teşekkürler.
Ne güzel işte, hakim lehinize karar vermiş. Tazminat vermekten kurtulmuşsunuz. Nafakayı da kafanıza takmayın. Beterin beteri var sonuçta. Ya hakim nafakanın yanına tazminat da verseydi karınıza, mesela 10.000-20.000 filan. O zaman demeyecek miydiniz, ben bunu nasıl öderim diye.
Hakim sizin lehinize karar vermiş. Karşı tarafın avukatı da bunun farkında. Şahitlerinizle karınızın davranışlarını,değişimlerini, evliliğinizi çekilmez hale nasıl soktuğunu ispat etmişsiniz. Gerisini bence düşünmeyin. Kurtulduğunuza şükredin. Ve dua edin de yargıtay kararı bozup, aleyhinize tazminat ödemeye hükmetmesin de.
Hadi geçmiş olsun.