:iyi: ALLAH razı olsun çokkk teşekkür ediyorumm saolun ciddennn RABBİM yardımcım olsun.
Printable View
:iyi: ALLAH razı olsun çokkk teşekkür ediyorumm saolun ciddennn RABBİM yardımcım olsun.
merhaba öncelikle cevaplayan yardımcı olan tüm herkese teşekkürler ve kolaylıklar diyorum . dayanışma dertleşme paylaşma yardımlaşma hepsi var .saolun varolun cidden. çok faydalı bir paylaşım alan olduğunu da belirtmek istiyorum. meğer ne kadar çok öğrenilecek şey varmış. ve ne çok dertli. ?
bir sorum var yardımcı olacaklara teşekkür ediyorum. karşı taraf ocak ayında dava açtı biz onların açmasını bekledik. onların ardından bizde karşı dava ve tedbir nafakası dacası açtık daha duruşma olmadı daha doğrusu 1. duruşmada biz olamadığımız için ertelendi 10 gün sonraya. 2. duruşma olmadı henüz. karşı tarafın açtığı dava tarihinden itibaren mi ,bizim açtığımız tedbir nafakası tarihinden itibaren mi tedbir nafakası hak kazanılıyor teşekkür ediyorum bilgileriniz için
lütfen cevap verseniz rica etsem?
TEDBİR NAFAKASINA, tedbir nafakası talebiniz olan dava tarihinden itibaren geçerli olacak. Bu yazdığımı yanlış anlamayın diye daha da açık yazıyorum.
Siz tedbir nafakası davası açmışsınız. İşte o tarihten itibaren.
Ve hakim ne zaman tedbir nafakası konusunda karar verirse, o tarihe kadar birikmiş tedbir nafakasını alma hakkınız var.
Sanırım avukatınız yok ki bu soruyu bize soruyorsunuz. En kısa sürede avukat tutmanızı tavsiye ederim.
Geçmiş olsun.
Merhaba yardımcı olanlara öncelikle teşekkür ediyorum. duruşmam henüz olmadı. tedbir nafakası için karakola mali durum araştırması için kağıt gelmesi gerekiyormuş . ve ifademin alınması gerekiyormuş. karakola da sordum adıma hiçbir kağıt gelmemiş. çok az süre var duruşmaya .tedbir nafakası için bu araştırmanın olması gerekiyor mu mutlaka ? postada takıldı belkide. ne yapmam gerekiyor. gerekli harçlar yatırıldı. araştırmanın yapılması halinde mi balanıyor tedbir nafakası? çok çok teşekkür ediyorum .saygılar
Mahkemeye gidip karakola yazılan yazının tekidini isteyin mümkünse elden takipli yazıp size versinler kararkola gidip verin. Kolay gelsin
teşekkür ederim .mahkeme çok uzak 17 saatlik mesafe . gelmedi kağıt hala ne oldu da kağıt gelmedi hala anlamış değilim kalemden postalandığını öğreniyoruz ya RABBİ bu nası şey. ne olucak bilmiyorum. araştırma olmadı Engin bey ne olur bu vaziyette teşekkür ederim :p ceketinizin ütüsünü buruşturmadan teşekkür ediyorum:p
Mahkemeye gidip bakacak bir yakınınız yokmu? Burdan başka ne yapabiliriz bilmiyorum ki. Emniyete yazılan yazının tekid edilmesi lazım.