Re: Kardeşe karşı uygulanan şiddet
ah işte tam bir kemal sunal filimlerini aratmayacak konunun içine düştün tüm akrabalar bize düşman baba tarafından olan hepside üvey..
anne tarafından olan ise hiçbiriyle görümüyoruz. kimsenin bizden sağlayacak cıkarı olmadığı gibi görüşme gibi bir durumlarda olmadı..
Yani paran varsa akraban dostun ve şakşak cıların var.
paran yoksa ise yanında kimse yok...
Bütün komşular sizi kötü biliyor, bütün akrabalarınız sizi kötü mü biliyor yani?
1 tane dahi yakınınız yok mu?
yaşım 30 hocam bu arada çok doluyum kelimeleri bile yazarken cok şaşırarak yazıyorum stres içindeyim.Allah sonumuzu hayırlı etsin ne diyeyim.
sana şöyle diyeyim biz herkese iyilik yapmaya çalıştık elimizden geldiğince ama
insanlar bunu saf salak gibi değerlendirdi iyilik yaptığımız insnaların hepsi bize düşman oldu...
eğer kötülük yapsaydık ve paramız olsaydı durumuzu iyi olsaydı dostumuz arkadaşımız cok olurdu buna inan..
benim arkadaşlarım var ama kimse mahkeme kapısında zaman öldürmek istemiyor.çünkü mahkemeler sürekli ertelendiği için sürekli git gel herkesin işi gücü var.kimsede gelmez.
bütün komşular değil hocam 3 veya bilemedin 4 komşu ve bunların arkadaşları eşi dostu felan...
mahalle komple arnavut tek tük göçmen veya başka ırkdan insanlar var.
biz karadenizliyiz. 8 senedir bursada oturuyoruz ve hayatım boyunca böyle bir şey ne gördüm ne şahit oldum.her şey deli sacması gibi geliyor.yaşamayan bilemez kimsede inanmak istemez .. herkes kötüde bir tek sizmi iyisiniz der...
aslında bende bu olaya mantıklı bakıyom...Genel olarak bakarsan bizim aile kimseyle komşuluğu bırak konuşmuyor bile. Geçmişden gelen kötü tecrübeler bizi insnalardan o kadar soğuttuki....anlatılacak çok şey varda kalsın yeter ben fena oluyorum yazdıkça..