Re: Lütfen meslektaşınızı değerlendirir misiniz?
Kardeşim. Cevap yazan meslektaşlarımız şikayet hakkını kullan istersen diyorlar. Böyle bir hakkın var. Baroya şikayette bulunacağını da söylemişler. Bundan başka ne şekilde yardımcı olunabilecek, anlamadığın nokta ne hala onu anlamış değilim. Bir mesaj için cevap aldığın halde daha üsteleyerek sormak niye onu da anlamış değilim?
Kardeşim??? eminim ki ve bugüne kadar gördüğüm kadarıyla hiç bu tarzda yazan sayın bir avukat görmemiştim! bu bir. ikincisi ben baroya şikayet edilebileceğini ve insanlara nasıl hitap etmem gerektiğini bilen, tesadüfen üniversite bitirmiş bir mühendisim.Öğrenmek istediğim saygıdeğer avukatlarımızın böyle bir tutum içerisindeki avukat hakkındaki görüşleri!Umarım hitap şeklinizdeki yanlışlığı anlatabilmişimdir!
Hitap şeklimde ki yanlışlığı anlayabilmiş değilim. Lütfen bir kez daha anlatır mısın.?
Size gönderilen mesajda tehdit içeren bir kelime görünmüyor.
sayın Kasım Bey! ben 36 yaşındayım sizin kaç yaşında olduğunuzu bilmiyorum.Kardeşim hitabını ne maksatla kullanıldığını hepimiz biliyoruz.Teşekkür ederim Erdoğan bey.
Muhtemelen başka bir forumda da ''forumun birine mesaj yazmıştım fakat kaç yaşında olduğunu bilmediğim bir avukat bana kardeşim diye hitap etti, onu değerlendirir misiniz, şikayet hakkım var mı?'' diye sorarsınız. Ben size yardımcı olmak ve ARSANGEL nickli üyenin sizi yanlış yönlendirmesini düzeltmek amacıyla mesaj yazıyorum. Siz ayrıntılara bu kadar takılıp ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamış değilim.
Sayın Kasım Bey herhalde yoğun bir durşma programınız var.Neyse uzatmanın da anlamı yok!
Sayın mehmetnav "kardeşim" kelimesinden bu kadar rahatsız olan birini ilk defa görüyorum. Hergün biz avukatlara merhaba "arkadaşlar" diyen bir toplumu mazur görebilirken siz daha da sıcak bir "kardeşim" lafına neden alındınız anlayamadım.
Konunuza gelince aslında cevap verilmiş durumda. Ama ben bir ek yapmak isterim; avukat her iki tarafla da görüşebilir, anlaşmaya davet edebilir, borcunu ödemesini ihtar, ihbar (yazılı veya sözlü) edebilir. Size mesaj gönderen veya sizinle konuşan kişi bir avukattır ve kamu hizmeti yapmaktadır. Konuya bir de bu açıdan bakmanızı dilerim.