Re: Uyusturucu Madde (esrar)
iskenderuna gıdecek durumda degılım ama ben mahkemenın 31 mart tarıhınde olacagına daır bana cagrı kagıdıda gelmedı uyap tan baktımda ögrendım bakmasaydım bu durumdan haberım olmayacaktı burdan bı dılekce yazarak mahkemenın ıstanbulda olmasını talep edebılırmıyım...
ben istanbulda mahkemede ifademi verdigım ıcın hakım ben gıtmeden karar vermez mı?
Verebilir de..gidip iyi halli olduğunuzu göstermek açısından gitmeniz çok yerinde olur.
uyapdan baktım ve mahkemeye gitmedim dosyanın durumu yazan bölümde gerekçeli karar yazıldı diye bir ifade bulunuyor bu durumda ne olcak kararı ben nasıl ögrenecegim
Adresinize tebligat yapılacaktır. Telefon ile sorup kararın özetini belki öğrenebilirsiniz ancak bu, kalemdeki memurların insiyatifindedir, söylemeyebilirler de...
Alıntı:
karavelioglu rumuzlu üyeden alıntı
Adresinize tebligat yapılacaktır. Telefon ile sorup kararın özetini belki öğrenebilirsiniz ancak bu, kalemdeki memurların insiyatifindedir, söylemeyebilirler de...
tebligat yapıldı denetimli serbestlik almışım bu aşamada ne yapmam gerekiyor
Kusura bakmayın yanlış olduğunu da iliyorum ama yeni bir konu açmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bir türlü bulamadım .
Bilgilendirirseniz sevinirim
Tekrar kusura bakmayın..