Cevap: Acer firması Tuketici hakları
bu gün aradım bana 10 iş günü içinönderide bir kağıt geleceğini ama biz bunu ayın sonuna dogru gönderebiliyoruz dediler yane 28 gü sonra bu kağıtla paranı bilgisayarı aldığın yerden paranı alacaksın dediler bu doğrumudur
Merhaba Beyefendi,
Öncelikle benimde sizin yaşadığınız olaya benzer bir olay başımdan geçti.
Keşke 30 iş günü geçtikten sonra tüketici hakem heyetine başvursaydın. Sizin ürünüzün fiyatı yanılmıyorsam 900 TL nin altında o nedenle tüketici mahkemesine başvuramazsınız. Tüketici hakem heyetine başvuracaksınız. Ben yerinde olsam gelen ürünü almaz, 3 ay daha bekler ürün iadesi isterdim.
Sorunuz olursa özelden yazabilirsin. Elimden gelen yardımı yaparım.
kimin olayı acaba onu belirtirmisin
kimse bana akıl vermicekmi ya ben bu gün mahkemeye gittim bilgisayarım 900 tl den pahalı olduğundan dava açtım bilgisayarım gideli 35 iş günü oldu bana diyolar bu ayın sonun da bilgisayarı aldığın firmadan alacaksın ne kadar doğru aca yardım edin bana
Ücretsiz 175 numaralı Tüketici hattını ara ve sorununu anlat. Ne yapacağını söylerler. Ya da bulunduğun yerdeki Kaymakamlığa git, tüketici sorunları hakem heyetinin yerini sor. Problemini anlat, yardımcı olurlar.
onu biliyorum saten ban dava açtım ama benim sormak isdediğim şey acaba paramı bu aysonunda yatırırız dediler yatırırlarmı diye soruyorum başına gelen yokmu
Yatırıp yatırmayacaklarını biz nereden bilelim. Dava açtığınızı söylüyorsunuz zaten. Parayı ödemezlerse dava sonucuna göre icraya verir öyle alırsınız.
Alıntı:
kartalhasan rumuzlu üyeden alıntı
Yatırıp yatırmayacaklarını biz nereden bilelim. Dava açtığınızı söylüyorsunuz zaten. Parayı ödemezlerse dava sonucuna göre icraya verir öyle alırsınız.
kardeşim ben şunu demek istedim bu olayı yaşayıp parasını alan varmı diye sordum okkkk....
.....mahkemeye gerek kalmadan
.... bende biliyorum icrayla alabileceğimi
Alıntı:
metecaka rumuzlu üyeden alıntı
kardeşim ben şunu demek istedim bu olayı yaşayıp parasını alan varmı diye sordum okkkk....
.....mahkemeye gerek kalmadan
.... bende biliyorum icrayla alabileceğimi
Öncelikle hitap tarzına dikkat edelim lütfen.
Zamanımı ayırıp bilgi vermeye çalışıyorum. Yasal yollardan paranızı nasıl alırsınız onu izah etmeye çalışıyorum. Hukuksal yolları biliyorsanız başka ne diyebilirim ki.
ok ok çok yardımcı oldun sağol ben bu olay başından geçen varmı dedim