-
peki ben söyle söyleyeyim sayın eyilik,ben işyerimdeyim sigortam yok maaş tabii ki alıyorum ve gelen ihtarnameleri tebligatları ve benzeri evrakları alayım sonuçta bir yere kaçmıyorum ama ödeme gücüm yok dediğim gibi ne mal ne mülk sadece işyerimden aldığım maaşım kaldı oda asgari ücret zaten nereye varır bunun sonu dediğim gibi hapise razıyım yeterki çocuklarıma bulaşılmasın sonuç olarak onlara bırakabildiğim tek şey eşyalarım ev kira eşyalarda ev sahibine olan borçlarımdan dolayı kira kontratı ile demirbaş olarak evsahibine kayıtlı..kusura bakmayın kafanızı ağrıtıyorum ama artık son günlerim gibi geliyor bunlar bana..saygılar tekrar..kusura bakmayın birşey daha sormak istiyorum akbank bugün aradı ve pazartesi gününe kadar süre verdi ancak benim hatırladığım kadarı ile akbanktan kredi kartı başvurum olmamıştı bana o iyi zamanlarımda sadece carrefourdan bir indirim kartı almıştım ona dayanarak zannedersem bana gold kart gönderdiler fakat sözleşme falan imzalamadım sadece kuryenin defterine imza attım bununla ilgili ne yapabilirim dediğim gibi niyetim inanın kaçmak değil malım mülküm yokki kaçayım ama bu akbankın en azından sözleşme yapmadan kredi kartı vermesi ve bana sözleşme olsa dahi bir nüsha vermemesi beni biraz olsun rahatlatırmı acaba daha doğrusu bir süre avuturmu sayın eyilik..
-
sözleşmesini imzalamadığınız ama teslim aldığınız kartı kullandı iseniz harcamalardan sorumlu olursunuz
eğer harcama yapılmadı ise muhtemelen kart parası vs için takip yapılmıştır takibe itiraz edin öyle ise imzaya itiraz edin