Re: Çocukla kişisel ilişki
İlginç bir yaklaşım evlimisiniz bilimiyorum ama sizin kazara çocugunuz olsa herhalde sepette yetişir. Burada üzerinede mektup koymayı unutmayın yazdığınız mektupda el yazısı ile yazmayın ileride adli tıpda aleyhinize bu mektup tturcica nın diye rapor tutulabilir.
Yapmayın arkadaşlar bende boşandım ve 2 çocuğum var. Boşanma davası sırasında çocukları o kadar öğretmişlerki pedagok görüşmesinde o kadar kötü anlatmışlarki beni buna inanamadım tabi amaç benden tazminat koparmak gerçi pilanı tutmadı ama bunu bana yaptılar. Boşanmadan sonra çocukları görmek istediğimde hep bir ağızdan nefretlerini kustular ardından bende 4 ay arayıp sormadım beşinci ayda çocuklar babacığım yok seni özledik görüşmek istiyoruz diye aramalar anneleri onlar seninde çocukların neden arayıp sormuyorsun diye name yapmalar sanki o kadar yalanı kendileri söylemedi. Boşanmış olan erkek arkadaşlar anneniz bir daha sizi dünyaya getirmeyecek akıllı olun peşlerinden koşarsanız kaçarlar çektirirler bırakın peşlerinden koşmayı bakın o zaman nasıl peşinizden gelmeye çalışıyorlar.
Alıntı:
bonies rumuzlu üyeden alıntı
Yapmayın arkadaşlar bende boşandım ve 2 çocuğum var. Boşanma davası sırasında çocukları o kadar öğretmişlerki pedagok görüşmesinde o kadar kötü anlatmışlarki beni buna inanamadım tabi amaç benden tazminat koparmak gerçi pilanı tutmadı ama bunu bana yaptılar. Boşanmadan sonra çocukları görmek istediğimde hep bir ağızdan nefretlerini kustular ardından bende 4 ay arayıp sormadım beşinci ayda çocuklar babacığım yok seni özledik görüşmek istiyoruz diye aramalar anneleri onlar seninde çocukların neden arayıp sormuyorsun diye name yapmalar sanki o kadar yalanı kendileri söylemedi. Boşanmış olan erkek arkadaşlar anneniz bir daha sizi dünyaya getirmeyecek akıllı olun peşlerinden koşarsanız kaçarlar çektirirler bırakın peşlerinden koşmayı bakın o zaman nasıl peşinizden gelmeye çalışıyorlar.
:iyi: budur işte
Alıntı:
bonies rumuzlu üyeden alıntı
Bu olaylar olduğunda çocuklarınız kaç yaşındaydı? Yani siz çockları arayıp sormadığınızda ki olaylarda.
Bu tür sorunları yaşamamak için en basit yöntem evlenmemek lazım.
Çocuk peşinde koşan erkeğe bende bi dur demek istiyorum. Eşin ona bakacak durumu varsa, senin yapabilecek hiç bir şeyin yok, çocuğun büyümesini ve baba özlemi çekmesini bekleyeceksin. Eş yardıma ihtiyacı olan biri ise zaten çocuk için yardımda bulunurken, senin nasıl davrandığına bağlı olarak çocuğuda görme imkanın olacaktır.
--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba.Erkek kardaşimin 10 aydır süren boşanma davası var.10 yaşında oğlu var annenin yanında hakim ara karar çıkardı.Ayın 1. Ve 3. Cumartesi ve Pazar günleri temmuz ayının 1 inden 20 sine kadar çocukla baba arasında kişisel ilişki kurulmasına karar verdi.Bu karara uymadı.Takipli icra çıkardık.7 gün içinde çocuğu teslim etmedi cra memuru pedagogla gidildi evde bulunamadı ve tutanak tutuldu 2. Defa tekrar icrayla gitti çocuğu aldı.Bir defasında çocuğu vereceğini söyleyip babayı çağırdı tehdit etmişler çocuğun önünde kardeşimde cumhuriyet savcılığın suç dyurusunda bulundu haklarında kamu davası ve anne için 113/A ya göre cezalandırılmaları istendi.Baba 2 kez oğlunu görebildi anne çocuğu göndermiyor.Nisan ayında 4 . duruşma var ve pedagog olmadan hakim çocuğun dinlenmesine karar verdi 10 yaşındaki ve annenin yanında kalan küçük çocuğun dinlenmesi psikolojik açıdan ne kadar doğru.Baba oğlunu görebilmesi için her defasında 200 tl masraf etmesimi gerekiyor.İcrasız kesinlikle göremiyor.Bu durumda çocuğun velayetini nasıl alabilir.Ara karardayken icra masraflarını karşı taraftan alabilirmi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Lütfen avukat beylerden bayanlardan acil cevap bekliyorum..
Alıntı:
tturcica rumuzlu üyeden alıntı
O da gidip görmesin .Çocuksa çocuk ne olmuş yani.Bırak annesi ile yaşasın gitsin.Ne diye göreceğim göreceğim diye tutturuyorsun ki .Annesinin babasının o gün zevki gelmiş beraber olmuşlar diye dünyaya gelmiş çocuğu hayatın odağına koymanın bununla mücadele etmenin gereği var mı.Çocuk dediğin ne o geceni keyfi dünya meyvesi.Daha ötesi değil.Olmuş işte baksın büyütsün anası.Siz illa çocuğu görecem illa çocuğu görecem diye ısrar ederseniz çocuğunda psikolojisini bozarsınız anasınında egosunu şişirirsiniz.Sen erkek olarak vazifenin %80 ini o gece tamamlamış bitirmişsin geri kalan %20 sini annesi ile bir şekilde ayrılarak anneye devretmişsin veya annesi devralmış zaten.Hem anne hem baba olurum ben demiş bırak ne halleri varsa görsünler. 10 yaşındaki çocuğu mahkemeye çıkarttıp çocuğum bak ben senin babanım sevgili anneciğin seni bana göstermiyor söyle hadi hakim amcaya.Çocuk daha akli balig bile değil Allah katında bile hukuku yokken sen tut onu mahkemeye çıkart .Aklı başında bir adamın uğraşacağı işler değil ya bunlar.Oldu olacak birde süt ver pışpışla bari.Bırak ne yaparlarsa yapsınlar ne halleri varsa görsünler ya sanane.Boşandıktan sonra kadın gibi çocuk peşinde koşturan erkekleri etek giymeye davet ediyorum.
sanırım sizbir film senaryosu yazmışsınız ve onu bizimle paylaştınız. unutmayın babasız kalmış bir çocuk poptansiyel suçlu yetişen bir çocuktur. bu nasıl bir anlayıştır ve duygudur anlamadım çocuk peydahlamak yetmiyor sayın yazarımız. görmek istemekte etek giymek olmaz, sizin gibi düşüncelerin hala var olmasına çok şaşırdım. ozaman herkezden bir çocuk yap gez mantığı bu...
Alıntı:
osetia rumuzlu üyeden alıntı
sanırım sizbir film senaryosu yazmışsınız ve onu bizimle paylaştınız. unutmayın babasız kalmış bir çocuk poptansiyel suçlu yetişen bir çocuktur. bu nasıl bir anlayıştır ve duygudur anlamadım çocuk peydahlamak yetmiyor sayın yazarımız. görmek istemekte etek giymek olmaz, sizin gibi düşüncelerin hala var olmasına çok şaşırdım. ozaman herkezden bir çocuk yap gez mantığı bu...
çok doğru ve yerinde cevap yazmışsınız teşekkür ederim ben muhatap olmak istememiştim bana bilgi vereceğine akıl veriyor kendisinin çocuğu yok galiba yada baba olamamış etek giymek demekle ukalalık ediyor ağzı olanda konuşur site hukuk sitesinden çıkmış laf atma sitesi haline geldi:kızgın:
Kızıp eleştirdiğiniz davranışı siz de gösteriyorsunuz farkındamısınız?
insanlarA böyle akıllar vereceğine çoluk çocuğuna sahip çıkması için akıl ver gerisi sanamı kalmış sen başka işe bak