Re: Avukatıma artık güvenmiyorum
Belliki konuyla sayın Avukat arkadaslarımız dahıl dalga gecmeye baslamıslardır.Saygı duyarım onca iş yukunden bıraz dagıtmak guzel olur ama yerı burasımıdır bılemeyecegım.
Saygılarımla....
Ayrıca sayın Emrah bey benım ailemde hıc ummadıgınız kadar yargı mensubu bulunmaktadır ve sızın bahsettıgınız kişilerle siz bu meslege gırmeden tanısmıs bulunmaktayım.Lütfen cevaplarınızı incitmeden veriniz...
Alıntı:
denizasil rumuzlu üyeden alıntı
hakimi ikna edemeyen avukat bence avukat olamamıstır..
Sözumu yanlıs anlayabılecek arkadaslar olabılır.onlardan sımdıden ozur dılıyorum.
Belliki konuyla sayın Avukat arkadaslarımız dahıl dalga gecmeye baslamıslardır.Saygı duyarım onca iş yukunden bıraz dagıtmak guzel olur ama yerı burasımıdır bılemeyecegım.
Saygılarımla....
Ayrıca sayın Emrah bey benım ailemde hıc ummadıgınız kadar yargı mensubu bulunmaktadır ve sızın bahsettıgınız kişilerle siz bu meslege gırmeden tanısmıs bulunmaktayım.Lütfen cevaplarınızı incitmeden veriniz...
Alıntı:
Sayın denizasil, herkes davasında haklı olduğunu belirtir ve davanın asıl amacı bunu kanıtlamaktır. Size göre avukat nedir, bilemem. Yine size göre hakim nedir, savcı nedir, mübaşir nedir, bunları da bilemem.
Sayın denizasil,
Yukarıdaki cevabım gayet kibar olmuş. Madem ekleme yapmamı rica ediyorsunuz, yapalım. Ailenizdeki yargı mensupları beni ilgilendirmemekte olup, tanışıklığınızın zamanını sormadım. Bu konu ilgisizdir. İkincil olarak, avukat olmak için hakimi ikna şartı aranmamaktadır. Cahilce verilen cevabınızın tepki toplayacağını zaten yazıyı yazarken kendiniz belirtmişsiniz. Verilen linklerden bilgi edininiz.
Mrb.benim vasiyetin tenfizi hakkında bir dava açmam lazımdı bu avukatın yanına gittim oda bana bu davayı %99 alırım dedi ve benden peşin 1000 ytl istedi en son pazarlık 800ytl oldu av.bey şimdi ücretin yarısını yani 400 ytl veriyim davayı kazandıktan sonrada diğer 400ytl veriyim dedim.Yok ben PEŞİN çalışıyorum ve bu davayı alacağım dedi beni o kadar güvendirdiki bende tamam dedim ve 800ytl dava açınca verdim.2 mahkeme oldu bu davayı kaybetti ne olacak şimdi dedim yargıtaya gönderelim benim orda tanıdık hakim ark.var o kesin bozar kararı dedi iyi dedim yargıtaya gönderdi orasıda aynı kararı verdi şimdi bu iş sahtekarlığa giriyor hakkımı helal etmiyorum kazanamıyacağı davayı para için kazanırım dememesi lazım bu tür kişilerin tuzağına kimse düşmesin ve ben mağdur durumda kaldım hakkımı nasıl alabilirim tşk.
Alıntı:
_emre_06 rumuzlu üyeden alıntı
2 mahkeme oldu bu davayı kaybetti ne olacak şimdi dedim yargıtaya gönderelim benim orda tanıdık hakim ark.var o kesin bozar kararı dedi iyi dedim yargıtaya gönderdi orasıda aynı kararı verdi şimdi bu iş sahtekarlığa giriyor hakkımı helal etmiyorum kazanamıyacağı davayı para için kazanırım dememesi lazım bu tür kişilerin tuzağına kimse düşmesin ve ben mağdur durumda kaldım hakkımı nasıl alabilirim tşk.
"Avukatınıza, ilk derece mahkemesi hakimine ve Yargıtay Dairesi Başkanına ve üyelerine dava açın" şeklinde bir yorum mu bekliyorsunuz?
19.12.2008 tarihli Resmi Gazete'de Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi yayınlanmış olup, avukatlık ücreti peşin alınır.
Her maçın galibiyetle neticelenmesi, her hastanın muhakkak iyileşmesi veya her karpuzun muhteşem çıkması gibi sonuçlar, hayatın olağan akışına uygun mudur sayın emre_06?
"Bu tür kişilerin tuzağına" derken avukatlık mesleğinin şerefine dil uzatıyorsunuz. Kendinizi toparlayın, üslubunuza dikkat edin.
Valla ne yalan söyliyeyim bende yaşadım aynı olayı boşanma davası için arkadaşımı tuttum ama eşimle görüşmüş ve sanki onun avukatı gibi davaya girmeyelim sen zararlı çıkacaksın falan filan dedi bende kendisi ile görüşmüyorum aramızda bir sözleşmede yoktu zaten ve şimdi yeni bir avukat buldum kendime ben o parayı ona ödeyeceksem beni savunması benim söylediklerimi hakime ikna etmesi lazım böyle bir saçmalık olamaz bence...