Re: Boşanma davasından önce deliller ne olmalı
Alıntı:
Jupiter_30 rumuzlu üyeden alıntı
Hayatta birşeyleri sürdürebilmek için,birşeylerden fayda sağlayabilmek için uyulması gereken bazı kurallar vardır.Mesela bu forumun başlıca kurallarından birtanesi imla kurallarına uymak ve Türkçe'yi düzgün kullanmaktır.
Hakeza evliliği sürdürebilmek içinde uyulması gereken bazı kurallar vardır.Bunlardan başlıcaları sevgi,saygı ve sadakattir.Zaten karşınızdaki insana güven duymuyorsanız bunun için herhangi bir delile yada bulguya ihtiyaç yoktur.Sizin ilk mesajınızdan anlaşıldığı üzere siz bu güven duygusunu kaybetmiş ve mal mülk derdine düşmüşsünüz.
Bu forum insanları hukuk konusunda aydınlatmak için tasarlanmış bir forumdur.İnsanlar burada hukuki boyuttaki tecrübelerini paylaşırlar.
Eğer canınız dedektifçilik oynamak istiyorsa size tavsiyem bilumum gazetelerde çıkan Mehmet Coşkundeniz'e ait aldatılan kadınların hikayelerini okumanızdır.Kaldıki Türkçe'yi düzgün kullanamıyorsunuz,okumayı nasıl yapacaksınız buda ayrı bir tartışma konusu....
Bu da... ayrı yazılır... buda şeklinde yazılmaz ...:)(son cümlede geçiyor)
Türkçe'yi düzgün kullanamıyorsunuz,okumayı nasıl yapacaksınız=bu
-de eki dahi anlamında kullanılmamıştır.Türkçe'de cümleler nokta(.) ile biter hocam.:)
Elbette Türkçe'yi düzgün kullanmak,imla kurallarına dikkat etmek önemlidir.Herkesin aynı derecede işaretlemelere özen göstermesi mümkün olmayabilir.Yanlız sohbet kelimesine bariz şekilde sohpet denmesi,Türkçe'ye özen göstermesi konusu hatırlatıldıktan sonra "Üzerinize ne vazife aldınız.Burası Türk Dil Kurumu sitesi mi?" gibi saçma cevaplar verilmesi üzerine bu süreç başladı ve herkes birbirinin hatasını arar oldu...
Konu hakkında son vereceğim cevap budur.
Alıntı:
reyhansay rumuzlu üyeden alıntı
Değerli katılımcılar ben birşekilde boşanma davasına muhatab olan kişilerden yardım almak isiyorum. 3,5 yıllık evliyim ve eşimin psikolojik sorunlarından dolayı ayrılmanın eşiğindeyim. eşim işi gereği insanlarla sürekli içiçe ve beni aldatıyor diye şüpheleniyorum, taktir edersiniz ki eğer bunu ispatlarsam boşanma davasında hakkımı alabilirim diye düşünüyorum. ben ev hanımıyım, maddi olarak rahat değilim ve boşandıktan sonrada olmayacağım. eşimin gelir durumu bana göre oldukça iyi. iki evi ve arabası var. 1 kızımız var 1,5 yaşında. iddaalarıma yönelik henüz bir delilim yok ama kadınsal içgüdü demek doğru olur sanırım. eşimin bana eskiden gösterdiği ilgiyi göstermemesi, eve geç saatte gelmesi, tuhaf ve anlamsız cevapsız telefonlar vs. psikolojik sorunların bazıları şunlar. sebepsiz şiddet gösteriyor olması, herhangi bir şeye sinirlenip (mesela işine) gelip evde bana kan kusturması gece söylediklerini sabaha inkar etmesi, fazlaca alkol alması gibi. mal varlığının sadece 1 evini evli iken aldı onun dışındakiler önceden alınmış mallar. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Merhabalar,şu yazım kurallarını geçersek artık ne gibi deliler var elinizde? Ben de aldatıldım ve halen davam devam ediyor..
Alıntı:
zehrabetül rumuzlu üyeden alıntı
Şüphelerinizin ispatı şart.Resim gsm den görüşme trafiği v.b bir çok şey.Haklı olabilmek için davanızda bunlar v.b kanıtlar bulmalısınız..Geçmiş olsun.
merhabalar zehra hanım; daha önce yazdığınız mesajları okudum, sizde bu boşama konusunda madur biri olarak bana ne tavsiye edersiniz. ben boşanmaya karar verdim. davayı açacağım çünki gms kayıtlarında bir kaç numara sık sık aranmış. bir de kredi kartı kayıtlarını takibe alıcam fakat kart ekstresi internet üzerinden geliyor ve ben internet şifresini bilmiyorum. bunu bulabilmenin bir yolu var mı? yada deneyimlerinizden verebileceğiniz başka bilgiler varsa sevinirim teşekkürler.
Alıntı:
merhabalar zehra hanım; daha önce yazdığınız mesajları okudum, sizde bu boşama konusunda madur biri olarak bana ne tavsiye edersiniz. ben boşanmaya karar verdim. davayı açacağım çünki gms kayıtlarında bir kaç numara sık sık aranmış. bir de kredi kartı kayıtlarını takibe alıcam fakat kart ekstresi internet üzerinden geliyor ve ben internet şifresini bilmiyorum. bunu bulabilmenin bir yolu var mı? yada deneyimlerinizden verebileceğiniz başka bilgiler varsa sevinirim teşekkürler.
Ben baya yol aldım bu davada.Aldatdığı bayanın herşeyini diyebilirim buldum ve bu 2 numara arsındaki 1 yıllık dök. istedik,kredi kartı harcamalarının çokluğu ayrılmış olduğumuz dönemdeki harcamalar ve eşimin msn de o bayanla yazdğı mailleri aldım.Karşı taraf elimdekileri bildiği için anlaşma yoluna gidiyor şimdilik ama ben devam diyorum.2.5 yaşında oğlum var benim eşim safmış ki o bayanla ev tutmuş adresi trl. nosu elimde.Davayı siz açmayın bence.Biraz sağlam deliller olunca sadakatsizlik ve aldatma sebebiyle açın derim..
Dava açarken kesinlikle bir avukat desteği alın.İnanın faydası büyük oluyor,maddi durumunuz yoksa muhtarlıktan alıcağınız belge ile bulunduğunuz ilin barosuna başvurun.
Alıntı:
zehrabetül rumuzlu üyeden alıntı
Ben baya yol aldım bu davada.Aldatdığı bayanın herşeyini diyebilirim buldum ve bu 2 numara arsındaki 1 yıllık dök. istedik,kredi kartı harcamalarının çokluğu ayrılmış olduğumuz dönemdeki harcamalar ve eşimin msn de o bayanla yazdğı mailleri aldım.Karşı taraf elimdekileri bildiği için anlaşma yoluna gidiyor şimdilik ama ben devam diyorum.2.5 yaşında oğlum var benim eşim safmış ki o bayanla ev tutmuş adresi trl. nosu elimde.Davayı siz açmayın bence.Biraz sağlam deliller olunca sadakatsizlik ve aldatma sebebiyle açın derim..
merhabalar zehra hanım; işte merak ettiğim konular bunlartelefon dökümleri eve mi geliyordu, nasıl ele geçirdiniz.kredi kartı dökümleri ve maillerini nasıl alıyorsunuz.internet şifresini mi biliyordunuz. ben bilmiyorum ve bütün bilgiler oraya geliyor. hele adres ve ve telefonlarını nereden buldunuz bravo vallahi:p
Alıntı:
merhabalar zehra hanım; işte merak ettiğim konular bunlartelefon dökümleri eve mi geliyordu, nasıl ele geçirdiniz.kredi kartı dökümleri ve maillerini nasıl alıyorsunuz.internet şifresini mi biliyordunuz. ben bilmiyorum ve bütün bilgiler oraya geliyor. hele adres ve ve telefonlarını nereden buldunuz bravo vallahi:p
Değerli üye bahsettiğiniz konularda ilerleyebilmeniz için bazı ön bilgilere sahip olmanız ve elinizde belge ve materyal olması gerekir. Elinizde telefon dökümleri (fatura ayrıntıları), e-mail yada msn kayıtları, kredi kartı ekstreleri, faturalar türünden birşeyler yoksa nereden başlayacağınızı bilemezsiniz. Tüm bunları başarmanın yolu doğru hareket tarzı, doğru kurgulanmış bir iş akış çizelgesi, doğru bilgiye ulaşma yollarının doğru tespit edilmesi ile mümkündür. İhtiyacınız olan bilgilere ulaşamayacağınız, yada ihtiyacınız olan bilgilerin bulunmadığı alanlarda gezinmek ve araştırma yapmak zaman kaybına neden olur, size bir faydası olmaz. Bir yerden başlamak için profesyonel destek almanız şart. Avukatınızla paylaşım tüm bunları, o nun önerileri ile hareket edin. Unutmayın ki iddialarınız ispatlayamazsanız zor durumda kalırsınız..
geçmiş olsun..
..
Alıntı:
Jupiter_30 rumuzlu üyeden alıntı
Türkçe'yi düzgün kullanamıyorsunuz,okumayı nasıl yapacaksınız=bu
-de eki dahi anlamında kullanılmamıştır.Türkçe'de cümleler nokta(.) ile biter hocam.:)
Konu hakkında son vereceğim cevap budur.
İfadeden sonra gerçekten sizinle bu konuda tartışmak çok gereksiz........
Derdiniz tartışmaksa buyrun!