Re: Kredi + Kredi kartı icra takibi
sayın dedeseth,
kredi kimse almak istemez zaten. ama mecbur kalınca ne yapacaksın. denize düşen yılana sarılır misali, insanlar kredi kartına sarılıyor. ben üniversite öğrencisiyim ve bazı ihtiyaçlarımı taksitle karşılamak için kredi kartı aldım. ben mağdur falan değilim. almamdaki en büyük sebep, çok acil durumlarda kullanmak için aldım. çok şükür öyle yada böyle ödüyürum borcumu.
benim ihtiyaçlarım çok büyük de değil. ama düşünsenize hastası olanları , lösemili bir çocuğu olan baba ne yapacak? mecburen kredi kartına başvuracak. çocuklarının ihtiyaçlarını zamanında karşılayamayan anne baba ne yapacak ? kredi kartına başvurcak. herkes recep tayyip gibi çocuğunu burslu okutacak birilerini bulamıyor. sonra şunu da söylim düşünenin dostu olmaz. böyle borç batağına düşenlerin yakınında kimse kalmaz.
anayasamız da her nekadar yazsa da sosyal devlet olduğumuz bunu millete hissettiren bir iktidar gelmediği için insanlar mecbur kalıyor kredi kartına ve bankalara.
allah tüm borç batağına düşmüş arkadaşların yardımcısı olsun. borçlu olan arkadaşlarım sizler hiçbir zaman utanmayın, çekinmeyin. bizi bu hale düşüren insanlar utansın. her karanlığın ardından kesinlikle şafak doğar.