Re: 3 Yıl Olayı ve Tedbir Nafakası?
Alıntı:
gulucuk rumuzlu üyeden alıntı
onlar bizim bu tavırları fevri buluyolar panikliycek bişey yok onlara göre çünkü onlar için olağan şeyler ama bizlerin bu halini görmüyo anlamıyolar ama umarım hukuk bizden yana olur haklıya hakkını verir
umarım öyle olur benim pek umudum kalmadı açıkcası sonuçta 3 ayda evliliği öğrenmeden 4 aydır boşanmayı öğrendim sonuç şu hem kocadan hemde adaletten yiyosun kazığı adam adaleti öyle bi kandırıyoki hakim ne yapsın düşünsene kaynanam hiç oturmadğı bi şehirde 1 yıldır oturuyormuş gibi kontrat yapıyor ve benim eşyalarımın kendine ait olduğunu ve onun eşyalarını getirdiğimi söylüyor ve benim eşyalarıma fatura alıyor yanii sadece hayatını değil dişinle tırnağınla yaptığın çeyizine bile göz dikiyolarr
allah yardımcın olsun ne diyim valla zor iş ben umudumu yitirmedim ilahi adalet var bide bunlarda ellerine ayaklarına dolaşır hakimde herkesde görür kardeşim üzülme
[QUOTE=gulucuk;250313]allah yardımcın olsun ne diyim valla zor iş ben umudumu yitirmedim ilahi adalet var bide bunlarda ellerine ayaklarına dolaşır hakimde herkesde görür kardeşim üzülme[/QUOTi
inşallah kardeşim hakim kaynanam kadar cin değil adam ne yapsın kadın hem yazıyor hem oynuyor.bu dünyadaki hakkımdan umudum yokda öbür dünyada cinlik sökmez ozaman ne yaparlar acabaaa...
Alıntı:
monimon rumuzlu üyeden alıntı
Sdt23 sorumu şu şekilde sormak isterim biraz dramatik olacak ama yorumunuzu merak ediyorum.Şuan yargıtayda olan dava erkek arkadaşımın davası,davanın görüldüğü mahkeme boşanmalarını onayladı takılarda anlaşılamadığı için temyize gönderdik.Yargıtaydan gelecek cevapla boşanmalarının KESİNLEŞECEĞİNİ takılara ilişkin kararın aleyhine olması halinde tekrar temyize gitmeyi lehine sonuçlanırsa karşı tarafın temyize göndereceğini varsayıyoruz.Ama gelen karar ne şekilde olursa olsun boşanmasının kesinleşeceği konusunda avukattan bilgi almıştık bu konuda yanılıyormuyuz? Davanın seyri ve süresi ne şekilde uzar yorumunuz varmı? Biz planlarımızı 2009 eylül için düşünüyoruz boşanmanın kesinleşmesi o zmana kadar mümkün olabilirmi ) Yada feragatmı edilmeli ?
Keşke takılar için temyize gitmeseydiniz.Çünkü kanunlarımıza göre takılar bayana aittir.
Alıntı:
şimal yıldızı rumuzlu üyeden alıntı
Keşke takılar için temyize gitmeseydiniz.Çünkü kanunlarımıza göre takılar bayana aittir.
Tabiki ama boşanmaya karar verdiklerinde evden eşyalarınıda altınlarınıda alarak gitmiş kız tarafı lakin mahkemede almadık demişler :(