Re: Boşanma davasına itiraz dilekcesi
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Eşinizin ailesi istemesi sebebi ile ayrıldık diyorsunuz, eşinize ailesi ne dedi peki?
sn denzblk evet ailesi istemedi beni ama şimdi bunu hakime söylemeye yanaşamıyorlar eşim geçimsizdik diyor yani bende bilmiyordum geçimsiz olduğumuzu:)Kendilerini araya koymuyorlar fakat benim onlara hakaret ve küfürlerim olmuş evliliğim süresince hiç görmedim kendilerini?
Re: Boşanma davasına itiraz dilekcesi
Anlıyorum sizi. Eşinizin ailesi mahkemeye biz oğlumuzun ayrılmasını istedik diyecek halleri yok tabiki. Dedikleri takdirde hakim karşısında suçlu konuma düşecekleri için size iftira ediyorlar anladığım kadarı ile.
Hakaret ve küfür etmediğiniz halde mahkemede etti diyecekler diyorsunuz öyle değil mi?
Avukatınızın bundan haberi var mı? yoksa bundan haberdar edin. Avukatınız onlara tuzak sorular hazırlayacaktır. Avukatınız onların şahitlik edeceği zaman kapalı oturum talep etsin derim.
Onların yalan beyanlarla mahkemeyi yanılttıklarını ispatlamak için hakim huzuruna tek tek çıksınlar ki, sizin onlara hakaret ve küfürü nerede ve ne zaman ettiğiniz konusunda hepsi değişik cevap vereceklerdir. Zaten hakim karşısına çıkan herkes yalan konuşuken lafları gevelerler. Avukatınızla bu konuyu görüşün ve ne yapmak ve nasıl bir savunma yapmak gerektiğini irdeleyin derim.
Ki eşinizin ailesinin siz istememesi de bir geçimsizliktir.
Re: Boşanma davasına itiraz dilekcesii
Alıntı:
esgulhan rumuzlu üyeden alıntı
1-Kendisi hiçbir şekilde muhattap olmuyor benimle.
2-Amaç beni siniretmekmi yoksa ben onun iddialarını bilmeden gidersem mahkemeye bişey çıkarmı bunu öğrenmek istedim sn Kırcalı.
Sayın esgülhan aranızdaki durumu mahkemeye intikal ettirmişsiniz.eşiniz sizinle sinir etmek için değil sizinle boşanmak için konuşmuyordur .Bundan eminim .Adalete intikal etmiş bir konu hakkında takdir edersinizki konuşmaya zaten gerek kalmamış .Konuşacaklar hakimler ve avukatlar olacaktır ...
Evliliğiniz hakkında boşanmak maksadıyla mahkemeyi seçmişsiniz kocanızı değil .Bilmek istediğiniz konu hakkında mahkeme sizi bilgilendirecektir .
Bu arada şunuda söylemeliyim zaten mahkemeye intikal etmişse yüzde 99 boşanırsınız geri dönüşü olduğunu zannetmiyorum .
Cevap: Re: Boşanma davasına itiraz dilekcesii
Sn Abdullah bey karşı tarafın açtığı davaya itiraz dilekçesi direk mahkemeye hakimin elinemi gider. Benimde avukatım gönderdi ama nereye ulaşacağını bilmiyorum şimdiden tşk