Re: Hukuk ve ÇELİŞKİLER - hayat!!!
Bayan cognis bende sizin durmunuzdayım..benimde webcamda uygunsuz görüntülerimi kaydetmiş biri youtube verecem dedi bir hafta oldu her gün kurbanlık koyun gibi bekliyorum acaba görüntüm çıkacakmı diye gerçekten çok zor bir durum...sizin etrafınızın felan haberi oldumu bu görüntülerden?
Alıntı:
cenker rumuzlu üyeden alıntı
Bayan cognis bende sizin durmunuzdayım..
Alıntı:
benimde webcamda uygunsuz görüntülerimi kaydetmiş biri youtube verecem dedi bir hafta oldu her gün kurbanlık koyun gibi bekliyorum acaba görüntüm çıkacakmı diye gerçekten çok zor bir durum...sizin etrafınızın felan haberi oldumu bu görüntülerden?
Alıntı:
sizin etrafınızın felan haberi oldumu bu görüntülerden ?
Ne demek bunlar???
LANET OLSUN..
ne demek derken?bende forumda durumumla ilgili bir yer ararken sizin olayı gördüm,yalnış bişeymi söyledim acaba?
Sn. Cognis,
Sizinde hatırlayacağınız üzere bir kaç yıl önce meşhur manken bir kızımızın görüntüleri sevgilisi tarafından internet ve cep telefonlarında dolanıyordu. Hatırladığım kadarıyla cep telefonunda birbirine gönderen bir kaç kişide ceza almıştı. O kızımızın davasına ve gelişmelerine bakabilmeniz faydalı olur diye düşünüyorum.
Ne yazıkki zinayı suç olmaktan çıkaran ve evlilik denen kutsal birlikteliği ayaklar altına alan zihniyet ve çıkardığı yasalar doğru düzgün ve namuslu insanlarımızı korumaya yetmiyor.
Geçmiş olsun.
Saygılarımla.
nasıl bir vicdandır.ne pis insanlar var.
Alıntı:
ne demek derken?bende forumda durumumla ilgili bir yer ararken sizin olayı gördüm,yalnış bişeymi söyledim acaba?
cenker senin durumunda bende varım.hemde tıpa tıp aynısı.10 kilo verdim 1 .yılda.yazdığın cevapların hepsini okudum.sanki benim durumumu yaşamışsın.benim sorularımı dile getirmişsin.mana özelden mail atarsan sevinirim
ok difokin msnimi yazdım gönderdim mesajla ordan ekle msnde konuşalım senle ...geçmiş olsun bu arada....
bayan cognis sizin durum ne oldu bir sonuç alabildiniz mi?birde burdaki yetkil veya bilen arkadaşlara sormak istiyorum:acaba youtube da uygunsuz bir videosu olan biri bu videoyu oradan kaldırtabilirmi,flag hariç...yasal yollarla bunu yapma imkanı var mı,başından böyle bir olay geçmiş biri varsa paylaşırsa sevinirim.....
difokin bi gelişme var mı senin durumnda?