Syn TEKAY cevabınız için teşekkür ediyorum zaman ayırmışsınız kesinlikle rahatsızlık bi hata değildir sizinle aynı görüşteyim kendi konumla alakalı olarak şunu belirtmek isterim benim ayrılık sebebim 3 tane psikolog ve ülkemizin 1. sınıf tedavi merkezlerindeki değerli doktorlar bu teşhisi koyup hastanın BEN DELİMİYİM yakıştırması yapmasıdır miğdeniz ağrıya bilir ama tedavisi mümkündür doğrumu hem tedavi yi reddededeceksiniz ve her günde miğdem ağrıyor diceksiniz doğruimu doğru kadınlarımız her zaman ezildi ezilmeyede devam ediyor sizinle hem fikirim. ama benim sorum farklı idi syn cetvel anlatımına göre bence haklı sonuçta dr raporları var ha diceksiniz ki hukuk var şu var bu var sizde benim kadar hukukun işleyişini ne kadar sağlıklı oldugunu benim kadar biliyorssunuz örnekleri o kadar çokki aklınız durur sonuçta bütün bir ilin 24 saat de yaşanan olayları ve yaptırımları bana geliyor olay ve yaptırımlar ın sonundaki sonuçları söylesem hadi beeee dersiniz :) keşke syn cetvel temyiz sonucunuda bize bildir se idi ilginize tşk ediyorum