hukuki.net'i kanal zannediyorsanız, diyeceğim bir şey yok size...Alıntı:
KALDI Kİ YALAN SÖYLEYİP OLAYI ABARTMASININ BU KANALDA ONA NE MENFAATİ OLABİLİRKİ..?
Ekleyen: monalisa - 13/06/2005 : 19:02:55
Printable View
hukuki.net'i kanal zannediyorsanız, diyeceğim bir şey yok size...Alıntı:
KALDI Kİ YALAN SÖYLEYİP OLAYI ABARTMASININ BU KANALDA ONA NE MENFAATİ OLABİLİRKİ..?
Ekleyen: monalisa - 13/06/2005 : 19:02:55
Sayın Emrah Yavuzcan sizin insanlarla bir sorununuz var bence.Aşırı mükemmeli ve hatasızı oynamak bir rahatsızlık belirtisidir,sürekli karşı görüşü savunmak size kalmış ama bu tarzınızla çok dikkate alınmıyağınız kesin,en azından benim için.Hukukineti çok düşünüyosanız öncelikle buraya yazan insanlara saygılı olup daha çok kişinin danışmasını sağlayacak bir ifade tarzı öğrenin....
Hukuk herkesin hukukudur. olaydan yakınan kişi(hakimin taraflı olduğunu düşünen) ne yapması gerektiğini nereye baş vurması gerektiğini sormuş.yanıtlar da yasa maddeleri, ictahatlar, usulleri içermiş. sonra konu HAkimin Taraf tutamayacağı yönünde düğümlenmiş.
Sanki Hakimler etten kemikten değiller. Hakimin tarafsızlığını savunanlar bas bas bağırma hakkına sahipte taraflı olduğunu söylemek yasak mı?
Hakim tarafsız diyen arkadaşlardan bir ricam olacak. www.carikli.8m.com adresine gidip oradaki "hakim değişikliğ" başlıklı duruşma zabıtlarını okusunlar. bunu yaparkende her iki duruşmanın tarihini, duruşşmayı yöneten hakimin adını ,sicilini karşılaştırsınlar. Sonra 20.09.1999 tarihli celsenin Ara kararını okusunlar.Orada ki belgeler bir mahkemenin iki ayrı tarihli duruşma tutanaklarıdır. bu tunaklara göre ara kararda bahsi geçen "Hakim değişikliği" ibaresini buraya yazsınlar.
Arkadaşlar lütfen biraz daha objektif olalım. Şunu da belirmek istiyorum. olaki içinizden bazıları "hakimler savcılar kurulu, ceza işleri veya adalet bakanlığı şikayetlerin gereğini yapar" dersiniz. Bu düşünce de olanlarda yanılırlar. Çünkü adalet bakanlığı tck 160 ve devamı maddelerini bilmeyen bir savcıyı (Savcının bu maddelerden haberi olmadığını gine adalet bakanlığı vermiş olduğu kararla açıklamıştır) Adli Müfettiş yapmıştır. Vay benim güzel ülkemin güzel insanlarının haline.düşünün bir kere "yasalara aykırı davranan bir hakim veya savcıyı teftiş edeck bir adli müfettişin yapacaklarını" kendisinin bilmediği bir şeyin doğru veya yanlış olduğunu nasıl teftiş edecek bu çiçeği burnundaki müfetiş. (Öğrenmenin Yaşı yoktur)
Sayın monalisa, bu iletinizde saygısızlıkla itham ettiğiniz birine saygısızlık yaparak kendi kendinizle çelişkiye düşmüş olmuyor musunuz?Alıntı:
>Sayın Emrah Yavuzcan sizin insanlarla bir sorununuz var bence.Aşırı mükemmeli ve hatasızı oynamak bir rahatsızlık belirtisidir,sürekli karşı görüşü savunmak size kalmış ama bu tarzınızla çok dikkate alınmıyağınız kesin,en azından benim için.Hukukineti çok düşünüyosanız öncelikle buraya yazan insanlara saygılı olup daha çok kişinin danışmasını sağlayacak bir ifade tarzı öğrenin....
Ekleyen: monalisa - 20/06/2005 : 09:27:11
Sayın Dilek Kuzulu, ben sayın monalisa'yı muhatap almadığımdan cevap yazmamıştım; çünkü insanları tanımadan yorum yapmak her zaman kolaydır.