hocam yorum sana düştüyse eyvallah.sen nerden bilirsin benim huyumu suyumu.sen benim yuvamın dağılmaıyla mutlu olacan galiba.
yorum yok
Printable View
hocam bizim annelerimiz yıllarca borç ödemiş.kuru ekmek yemiş.eskilerde bilirsiniz içki kumar herşey varmış.yeniler sıkıya gelmiyor.en ufak borçta sıkıntıda bırakıp gidiyorlar.
Züğürt tesellisi dedikleri böyle birşey olmalı bence... Kendi kusurlarınızı düzeltmek hatalarınızdan vazgeçmek yerine, karılarınızın anlayışlı olmasını bekliyorsunuz..ya karılarınız günlerde kumar masalarında kulüplerde alışverişlerde çocuğunuzun nafakasını (bu söze dikkat edin) evinizin kumanya parasını harcasaydı, siz tabir caizse ve sözüm meclisten dışarı tutumlu olmaya gayret edip eşek gibi çalışırken o har vurup harman savursaydı bu kadar müsamahakar olacakmıydınız.. kumar ve içki illetinden vazgeçmek için eşinin eve dönmesini şart koşan bir zihniyetin, eşi bu koşullarda eve gelse dahi aynı şekilde devam edeceği gün gibi aşikar..yukarıda okudum hak verdim bir üye demişki eşiniz sizden kurtulsun bir an evvel.. ne kadar haklı bir söz.. bir erkek olmama rağmen cinsimin kötü örneği olduğunuz için sizin nezdinizde siz gibi düşünenleri kınıyorum..
teşekkürler dardayım rumuzlu üye.. benim birşey söylememe artık gerek yok..
tamam hocam ben karımı boşuyorum.mutlu oldunuz herhalde
benim değil karınızın ve çocuğunuzun mutluluğu önemli.:)
Can cikar Huy cikmaz