Sayın Phantom of law ,
Sizin böyle düşünüyor olduğunuzu kastetmedim, sadece oluşabilecek kanıya ilişkindi.
Saygılarımla
Printable View
Sayın Phantom of law ,
Sizin böyle düşünüyor olduğunuzu kastetmedim, sadece oluşabilecek kanıya ilişkindi.
Saygılarımla
kılıçtaroğlunun söylediği melih beyin şamatası arasında pek anlaşılmadı
ama biz anladık.....
bak ne diyor !
selbest piyasayı kuyruksokumuna kadar savunan bir partinin belediye başkanı
olacaksın
sonra çıkıp
kimseye rekabet ortamı bırakmadan bütün ankara halkını 23 dolarlık sayaçlardan neden vaz geçtiğinin nedenini açıklamadan
''168 euroluk ön demeli (yani kontörlü sayaç demek)
sayaçlara geçiyoruz ve bunun için herkes bu sayaçlardan almak zorundadır'' diyerek bu kontörlü sayaçlara geçmeyi dayatacaksın.......üstelik güya ihale yaptığını söyleyip tek bir firmayı zenginleştireceksin.
adam soruyor efendim
23 dolarlık mekanik sayaçları değiştirmenin sebebi ne?
ne ne ne?
bunun cevabı varmı yokk sizde varmı tabii yok.
bunun cevabını vermeden neyi savunacaksın be adam.
sonra niye ihale niye tek firma
herkes dilediği yerden enerji kurulunun standartlarına uygun bir sayaç alsa
getirip taktırsa ve sen uygunluğunu denetlesen rekabet ortamına uygun bir hareket etmiş olmazmısın.?
hem doğrusu da bu olmazmı?
cevap yok
bağırma çağırma sindirme korkutma
aman efendim bıktık
tövbe bıktık artık bu kokuşmuşluktan.
nereye gözün takılsa yeminle altından bir çapan oğlu çıkıyor.........
sözde din don ayakları
ardından fasulye kömür
olmadımı türban
dahada olmassa ergenekon.............
yemezler efendim
artık atlar terli.......
kılıçdaroğlu
isteyen 23 dolarlık sayaçlarda kalsın ........isteyen kontürlü sayaçlara geçsin........ gibi bir seçenek bırakılmaması aslında sayaç değiştirmenin bahane olduğunu göstermektedir....
demiş.
birilerinin bu sayaç satışları üzerinden zenginleştiğini iddia etmiştir.
bu yüzden melih gökçek başkanın mal varlığını açıklamasını ve incelenmesini talep etmiştir.
kendine güvenen bir başkan gargara yapacağına kendini aklamak için denileni yapar o zaman balonları patlatmaya show yapmaya hakkı olurdu......
bizde alkışlardık.
gene kılıçtaroğlu
bu sayaçları 168 yada 224 dolara alıp 300 dolara ankara halkına kakalanmasına
müsade edilmediğini ve haksızca alınan bu paraların geri ödenmesini yargı kararıyla belgelemiş ancak ankara belediyersinin bu paraları mahkeme kararı olmayanlara ödemeyeceğinin internet sitesindeki çıktısını gösterip isbat etmiştir.
bu sayaçlar alınırken bir tek firmaya hem dağıtım hem denetim görevinin verilmesinin ahlaksızca bir durum olduğunu söylemiştir.
yalanmıdır efendim ............?
ankarada oturmuyorum
ama ankarada oturan dostlarım aynı bilgileri teyit etmiştir. daha ne.......?
paraları yasadışı toplayıp üzerine kuluçkaya yatacaksın
sonra kömür yiyecek yardımıyla ben sosyal yardım yappıyorum ayağına oylara talip olacaksın o ayaklar koktu
çoraplar değişmeden bu koku giderilemeeeez..
halep ordaysa sandık 29 martta
hep beraber göreceğiz efendim.
acele etmeyelim....
iyiler zor kazanır
ama sonunda hep iyiler kazanır
saygılar
ayazoglum
Biraz da gülümseyerek okuduğum çok net,güzel bir yazıydı.
Yolsuzluk,bir siyasinin siyaseti terketmesi gereken,ilkeleri ve değerleri olan bir siyasi parti açısındansa ilgilisinin partiyle ilişiğinin kesilmesini gerektirecek bir durum.
Ancak,iktidarda bulunduğu süre içerisinde,yolsuzluk haberleri gazete manşetlerinden düşmeyen(gemicik,mısırcık,..) bir siyasi partinin tüm olanlara rağmen Melih Gökçek'i tekrar Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak göstermesi şaşırtıcı değil.
Sadece şunu söyleyebilirim;
Ankara'nın bu büyük hataya bir kez daha düşmeyeceğini umuyorum.
bizim halkımız bu hataya genede düşebilir sevgili kardeşim......
Bizim insanımız pek hoştur.
Gider bir gün bir kulübün taraftarı olur. Tirbünde bağırır çağırır.
Rakiplere hakeme küfür başta her türlü kötü sözü söyler. Sonra Ertesi hafta çıkar yöneticilere beleş maç bileti ister. Zira rüştünü isbat ettiğini düşünür.
Gene gider bir gün pir partiye üye olur parti iktidar olunca hemen peşine düşüp işsiz oğluna iş tayin isteyen kızına yer ister zira artık hak ettiğini düşünür. Borumu partisi ikdidar olmuştur.
Adam bir inanç sahibidir onu öğrendiğince müdafa eder. Her yerde hararetle korur savunur sonra sanırki her ne yapsa Allah hep onun yanındadır……
Ah körolası cehalet
Kör olmada gör halimizi.
ayazoglum
aklımızın önünde duran herşeyin dinle bir bağlantısı olduğu sürece insanlarımızı egolarının zincirlerinden koparıp
doğruyu
gerçeği
uygunu
adili
artı
çalışmayı
paylaşmayı
öğretebilmemiz zor olacaktır.
kapitalizm denen insafsız sistem sadece
insanlar arasındaki gelir uçurumlarını daha derin daha aşılmaz yapmakla kalmayıp
insanlar arasındaki bilgi duvarlarınıda daha yüksek daha amansız hale getirmektedir.
bilginin olması gereken boşluğu dolduran
hayaldir
umutttur
metafizik-tir
dahada ötesi
hurafedir
faldir
büyüdür..
biraz daha kurcalarsan
karşına kocaman bir ''alınyazısı'' çıkar........
hadi geç bakalım sıkıysa bu dereden şimdi.......
mümkünmüdür?
ayazoglum