Re: Nafaka - Artık dayanamıyorum
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Ben anlamadım,uzaydan mı geldim yani?
Erdoğan Bey;
Bilgi, ceza,
Bilgi, suç
Diye sözleri olan bir şarkı vardı...
Yahu, bugüne kadar en olmayacak türden çok abukluk gördüm, ama, insanların,
eğitimini aldıkları dili (Hukuk dili) konuştukları için, seviyesiz bir dil kullanmadıkları için, Türkçe'nin kafasını gözünü yarmadıkları için suçlandığını ilk defa gördüm:)
Av.Hanım'a bir vatandaş akıl veriyor ve adeta suçluyor:"Halkın içinden gelmemişsin" diye...
Zavallı ezilen Türk kadını edebiyatı yapa yapa bu hallere geldik. Sonrasında da yeni medeni kanun pozitif ayrımcılık dedik. Acaba neden artık insanlar evlenmeden önce evlik sözleşmeleri yapmaya başladılar? Demekki TBMM de yeni medeni kanun yapmakla olmuyor bu işler ve böyle giderse yakında resmen evlenen de kalmayacak.
Merhaba geçmiş olsun , ben de aynı süreci yaşadım ama benim eşim maaşıma haciz koyamadı, dava sürüyor. Ama bu davadan 7-8 kişi ceza alacak galiba. Çünkü boşanabilmek için her türlü sahtekarlığı yaptılar ve bunları hakimlerin gözü önünde açık açık yaptılar. Hakimler de bişey yapmadı inanmış gibi gösterdiler kendilerini. Nasıl olsa yargıtayda düzelecek ama bir yuvayı yıkmanın sorumluluğu o insanların omuzlarında olacak her zaman.
kadınlar vicdansız oluyor boşanınca Allah onlara öyle belalar versinki hakedenlere diyorum yattıkları yerde öylece kalsınlar bu nasıl haksızlık adam askerde nasıl nafaka ödeyecek ben böyle yasaya alkış tutuyorum başkada bişey demiyorum insanda utanma olur biraz kimse kadınları korumasın devlet koruyor ac olan karnını helalinden doyursun calışsın kazansın cocuk olur nafaka ödemeli erkek ama 3 5 aylık evliliğe bu hakimler nasıl nafaka bağlar böyle gaddarlık yok olamaz kınıyorum kadınları gözleri dönmüş cani gibi davranıyolar bu iletimide silmeyin site görevlisi lütfen yarın beniöde ilk duruşmam var okudukca deli oluyorum aynısı benim başımada gelecek heralde Allah korusun erkekleri kadınların gazabından
Alıntı:
kharambol rumuzlu üyeden alıntı
kadınlar vicdansız oluyor boşanınca Allah onlara öyle belalar versinki hakedenlere diyorum yattıkları yerde öylece kalsınlar bu nasıl haksızlık adam askerde nasıl nafaka ödeyecek ben böyle yasaya alkış tutuyorum başkada bişey demiyorum insanda utanma olur biraz kimse kadınları korumasın devlet koruyor ac olan karnını helalinden doyursun calışsın kazansın cocuk olur nafaka ödemeli erkek ama 3 5 aylık evliliğe bu hakimler nasıl nafaka bağlar böyle gaddarlık yok olamaz kınıyorum kadınları gözleri dönmüş cani gibi davranıyolar bu iletimide silmeyin site görevlisi lütfen yarın beniöde ilk duruşmam var okudukca deli oluyorum aynısı benim başımada gelecek heralde Allah korusun erkekleri kadınların gazabından
mahkemende işallah güzel geçmiştir kardeş...aslında dorusu su kadın erkek değil insan ve insanlıktan nasibini almamşlar diye ayırmak lazım...bende ayrıldığım allahın yarattığına 4 yıldır nafaka ödüyorum..bana boşanma davası açmadan önce kendisine netten bi adam ayarlamış sağlama almış kendisini mahkeme biter bitmez o ayarladığı şahısla yaşamaya başladı imam nikahıyla 1 yıl sonra resmi nikahla yaşamaya devam ediyor ve hala onlara nafak ödüyorum hemde 250 tl toplu tazminatlar ve evin tüm eşyalarını saymıyorum..bende bıktım bu nafakayı nasıl iptal ettircem.. allah şeytani düşüceli insanalrdan bizleri korusun..ve evlenmekten korkar oldum ya anlaşamassam ayrılırsam birde 2 . hanıma mı nafaka ödiycem ne güzel kadınlar maddi gelirlerini erkekşlr üzerinden mi sağlamak zorunda.. hani kadın erkek eşitti. evlilik bittiğinde nafaka olamalı aslında bu işi ticarete dökmüş kötü zihnyetli insanlar var..kavun değilerki koklayalım nerden bilcez iyi kötü samimi yada şeytan zihniyetli olduklarını.. bunnbir terazisimi var..hiç kimse evlenirken eşinn şeytani düşünceli olduğuna inannarak evlenmiyor..maskeler evlendikten sonra çıkıyor kimisi ilk günlerde kimisi uzun süre sonra... neyse yazcak cok sey var aslında ama uzatmamak lazım.. tecrübeli bu konulşarda hukuki bigi sahibi arkadaşlarla tanışıp fikir alışverişinde bulunmak temennisi ile saygılarımı sunuyorum..