İki taraf da boşanma, nafaka, tazminat konularında anlaşıyorsa anlaşmalı boşanma.
Anlaşamıyorsa kolay boşanma yöntemi yok.
Printable View
yanılmıyorsam mahrem ile ilgili konu sizin boşanmanızı sağlar.Bu arada diğer konularla ilgili sizinle birlikte yaşayan annenizi şahitliğe ikna etmeniz de tabii sizin açınızdan iyi olur.İşlenen fındıklığınızdan bir gelir almadığınızı sürekli aşağılandığınızı ve bunlara eşinizin sessiz kaldığını belirtiyorsunuz en azından anneniz bu konularda şahitlik etsin size.karşı tarafın kusurunu kanıtladığınız takdirde talep etmeniz durumunda maddi ve manevi tazminat alabilirsiniz.Mahkeme sizin için ilk etapda tedbir nafakası bağlayacaktır.Eşinizin bunu ödememesi gibi bir lüksü yoktur.İcra kanalıyla da olsa bu ödemeyi kendisinden alırsınız. Sizin yapacağınız ilk etap da kendinize bir avukat bulmak olsun. Umudunuzu yitirmeyin herşeyin gönlünüzce olması temennilerimle geçmiş olsun
yanıtlayan tum arkadaslara tesekkur ederım
annemı ıkna etmem mumkun degıl bosanmamam ıcın benım mutsuz olmama razıdır ben severek evlenmedım aıle ıstegıyle evlenmıstım
ben zaten nefret edıyorum ama anlamadıgım konu su ya ben esımıhıc sevmıyorum ve onca yapılanlar varken nasıl bosanmaya karsı gelır nafakasınıda ıstemıyorum cıksın artık hayatımdan ya
ama sanırım sen benden daha sanslıydık sahıtleerın vardır bosanmamn ıcın kolaylıkla bosanmıssındır bende tek sahıt kendımım elımden gelen brsey yok tehdıtlerı ıspatlayamıyorum keske adalet dedıfgın kadar adıl olsada simal yıldızıdahaklı olsa bıran önce bosansam kımden akıl alacagımı sasırdım artık
bizim davamız cekismeli bosanma davasıydı lakin eşim sonunda bosanmaya anlasmalı olarak razı oldu
fakat hıcbırsekılde nafaka ödemıyor ve ocak ayında işten cıkıcak nafaka ödememk ıcın davamız ıse subatta
benım aylık gelırım 450 ytl annemın de emeklısı var 480 ytl bu durumda hakım cocukları bana verır mı ve ılk celsede anlasmalı oldugumuz halde bosar mı hakım bızı
peki nafaka ıstemesem olur mu :)
tesekkürler sdt23 yardımların için yanı söz konusu su an yapmam gereken sadece esımı mahkemede her seye ıkna etmem ve sözlu olarak anlasmayı kabul etmesı sağol