Re: Kullanmadığım kredi kartıyla atm den para çekilmiş
Tepkim saçma sapan hiçbir yararı olmayan yanıtlarına . Bu siteyi seviyorum çünkü burada gerçekten birşeyler öğrenmek ve bu öğrendikleri ile yasal hakları konusunda birşeyler yapacak belki bir derdini çözecek hukuki bilgiler veriliyor.
İlgili ilgisiz her başlığa garip garip yanıtlar vererek kime ne yardımda bulunuyorsunuz? Sen sadece benim tarif edemeyeceğim garip bir ruh halindesin.
Sayın Phantom of law verdiğiniz bilgiler doğrultusunda hareket ederek yaptığım araştırmayla malesef parayı benim çekmediğimi ispat edemiyeceğimi öğrendim.Savcılığa verdiğim ifadede kartımı ele geçirdiğini düşündüğüm kişinin adını verdim.Kendisi sabıkalı birisi (bunu bilmiyordum) ve bir dönem malesef görüştüğüm birisi.Insanları kredi kartlarını kullanırken ve korurken dikkatli olmaya davet ediyorum.Malesef bir anlık dikkatsizlik ağır sonuçlar doğurabiliyor.Üzerinde çok durulduğu gibi limiti az tutmakta ve kullanmadığınız kartları hemen iptal ettirmekte fayda var.Yardımınız için teşekkür ederim.Saygılar...
Kusura bakmayın gönül sizi rahatlatacak şeyler yazmayı isterdi ama malesef şifre kullanılarak yapılan işlemlerde konu sizin aleyhinize oluyor. Tek yolu yaptığınız idi. Yani kullanan kişiyi tesbit edip onun üzerinden zararın tanzimi idi. Bu durumda da ispat sorunu ortaya çıkıyor. Bazen bir konudan eminsinizdir ama kanıtlamak mümkün olmaz. Sizin ki bence bu durumda.
Geçmiş olsun diyorum.