Re: Dekonta nafaka yazılmazsa
öncelikle ümikader ve zehrabetül hanım efedilere çok teşekür ediyorum.hakkımda ön yargısız ve dürüst eleştirilerinden dolayı.sdt23 kardeşim karşı tarafın avukatıyla telefonla görüştüm aynen şunu dedim siz hukuk insanlarısınız göreviniz adaletin yerini bulmasından yana olması ise bana yardımcı olun ve cocuklarımın en az etkilenecekleri şekilde ortasını bulup anlaşmaya gidelim.zaten bu parayı ömrüm boyunca çalışsam kazanamam.cevabı sen bu davayı kaybedeceksin oldu.kendisini tanımam bana bir kini varmış gibi geldi.ve geleni elinden yapıyor üç ayrı dava açtı tek çarem adalete güvenmek.
Alıntı:
m.uludağ rumuzlu üyeden alıntı
öncelikle ümikader ve zehrabetül hanım efedilere çok teşekür ediyorum.hakkımda ön yargısız ve dürüst eleştirilerinden dolayı.sdt23 kardeşim karşı tarafın avukatıyla telefonla görüştüm aynen şunu dedim siz hukuk insanlarısınız göreviniz adaletin yerini bulmasından yana olması ise bana yardımcı olun ve cocuklarımın en az etkilenecekleri şekilde ortasını bulup anlaşmaya gidelim.zaten bu parayı ömrüm boyunca çalışsam kazanamam.cevabı sen bu davayı kaybedeceksin oldu.kendisini tanımam bana bir kini varmış gibi geldi.ve geleni elinden yapıyor üç ayrı dava açtı tek çarem adalete güvenmek.
Kardeşim anlayamadınmı halen,bu durumu senin istediğin gibi yapacak avukatlar parmakla sayılacak kadar azdır ve onuda bulmak zordur.karşı tarafın avukatı sizin vereceğiniz paradan oldukça yüklü pay alır ve bundanda feragat etmez zaten.Eğer kendisine pay olmayacağını bilse uğraşırmı başkasının alacağı için.Bu pay avukatlık ücreti haricinde nafaka ve tazminattan yüzde,birde dava kazanılınca belli bir meblağ.Siz en iyisi yaradana havale edin o sorsun hesabınızı
[QUOTE=alemdarkurt;233666]Kardeşim anlayamadınmı halen,bu durumu senin istediğin gibi yapacak avukatlar parmakla sayılacak kadar azdır ve onuda bulmak zordur.karşı tarafın avukatı sizin vereceğiniz paradan oldukça yüklü pay alır ve bundanda feragat etmez zaten.Eğer kendisine pay olmayacağını bilse uğraşırmı başkasının alacağı için.Bu pay avukatlık ücreti haricinde nafaka ve tazminattan yüzde,birde dava kazanılınca belli bir meblağ.Siz en iyisi yaradana havale edin o sorsun hesabınızı[/QUOT............. adalete olan güvenim devam ediyor yılmayacağım gerekirse avukatımı azledip hukuk mücadeleme kendim devam edecem.buradan hukuk sever arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkür ederim.
Bu sitedeki herkese saygım var ve birşey yazmak zorunda olmadıklarını biliyorum ancak konu aileyle ilgili ve toplumsal bir yanı var hiçbir hukukçu konuyla ilgili yorum vs.yapmadı. isterdimki tartışma konusu olsun ve bilgi sahibi olalım. örneğin dekonta nafaka yazılacağını bilmiyordum bilseydim bu durumda olmazdım.
[QUOTE=lich;229295]Merhaba. Ben de aynı durumdayım. 1 yıllık tedbir nafakası ödedim. Ancak 1 yıldır da itiraz davam ve icra devam ediyor. İlgili yargıtay emsal kararını bilen varsa lütfen yazabilir mi? Ödemesi yapılmış nafakalar için ( nafaka açıklaması yok diye kabul edilmediğine ya da edildiğine dair )...kolay gelsin.....
Şu sitede 1 hukukçu eğer emsal kararını bildirir ise, gerçekten başta kendisi olmak üzere tüm site yöneticileri takdir edilecektir )...... varmı bilgisi olan 04.12.2008 de mahkemem var eğer ödediğim paraları nafaka dır diye kabul etmezse hapis cezası alırmıyım icra mahkemesi hapis kararı verirse bir üst mahkeme hakkım varmı?
icra mahkemesi isme yapılan havale dekontlarını hiçe sayıp hapis kararı verirse ne yapabilirim bilen arkadaşlar yorum yapabilirmisiniz?
Bu konuya uzun süredir cevap yazılmadığı halde sürekli denilebilecek kadar sık, yeni mesaj yazılan konularda gösteriliyor.Sebebini anlayamadım.
keriman1974 haklısınız cevap yazan olmuyor çünki bu konu belkide bir çok davaya emsal olabilecek bir dava ve benim durumumda olan bir çok insan var.beş yıl her ay posta havalesiyle ödediğim nafaka bedelini bir avukat yargıtay kararını emsal gösterip tekrar almak istiyor ve malesef kanunlarda olan boşluklardan dolayı bunuda başarmakta ancak hiç kimse yardımcı olmasada ben haklı olduğumu ispat etme mücadaleme devam edeceğim.her zaman buraya yeni bir paragraf yazıp aktif tutacağım
Sayın arkadaş,
Peki karşı tarafın avukatı bahsi geçen emsal kararını mahkemey sundu mu? Ben yargıtay web sayfasında konuyla ilgili emsal karar aradım ama bulamadım. Ben de aynı durumdayım. Benim de karşı taraf avukatı böyle söylemiş, benim avukatım da vardır belki diyor ama bulması zor. Şu sitede mesleğini seven hukukçu bulmak zor gerçekten. Ne olur yani bir tanesi bu konuyu araştırsa ve yanıt verse. Ama yakında sanırım ihtar çekmek için bir yazı yazılır. Sanırım tamamı hakim olup ceza verme heveslisi.
Burada tecrübe edinen kişilerin birbirlerine daha çok yardımı dokunuyor...
Benim davam yakında, eğer öğrenirsem burada yazacağım....
Herşeyde sabırlı olmak gerekiyor....
hayatta, işte, hapiste, davada, hastalıkta, aşkta.....
saygılar.........
Alıntı:
lich rumuzlu üyeden alıntı
benim avukatım da vardır belki diyor ama bulması zor. Şu sitede mesleğini seven hukukçu bulmak zor gerçekten. Ne olur yani bir tanesi bu konuyu araştırsa ve yanıt verse. ........
Avukatınız araştırmıyor mu?
Alıntı:
lich rumuzlu üyeden alıntı
Şu sitede mesleğini seven hukukçu bulmak zor gerçekten.
Birilerinin mesleğini sevdiğine sizi inandırma konusunda bir zorunluğu olduğunu nereden çıkardınız?