Re: Açıköğretim - Af ve Askerlik Tecili
ben 80 doğumluyum ,
acıköğretimde iki yıl üst üste kaldığım için tecil imkanım olmadı
bu dönemde askere gidicem , askerlik kararım çıkmış yani ,
dün okuldan kaydımı sildirdim , bugün tekrar askerlik şubesine gidicem bakalım bir yıl daha tecil ettirebilir miyim diye ,
bu stress adamı öldürür ,
askere alınırsam mahvolurum , borçlar krediler , asker kaçağı olmakta bize yakışmaz , insallah bir yol vardır .
ayrıntıları yazarım artık şubeden dönüşte , benimle benzer durumda olanlar varsada bilgilenmiş olur.
bi de son not meslek yüksek okulu mezunlarına aöf de dikey geçiş hakkı gelmişti ama 1 yıl hazırlık varmış ve bu hazırlık dönemimde öğrenci belgesi alamıyorsunuz , yani tecil için bir faydası olmuyor (bende ona güveniyordum alt üst oldum resmen)
Alıntı:
cemasan rumuzlu üyeden alıntı
ben 80 doğumluyum ,
acıköğretimde iki yıl üst üste kaldığım için tecil imkanım olmadı
bu dönemde askere gidicem , askerlik kararım çıkmış yani ,
dün okuldan kaydımı sildirdim , bugün tekrar askerlik şubesine gidicem bakalım bir yıl daha tecil ettirebilir miyim diye ,
bu stress adamı öldürür ,
askere alınırsam mahvolurum , borçlar krediler , asker kaçağı olmakta bize yakışmaz , insallah bir yol vardır .
ayrıntıları yazarım artık şubeden dönüşte , benimle benzer durumda olanlar varsada bilgilenmiş olur.
bi de son not meslek yüksek okulu mezunlarına aöf de dikey geçiş hakkı gelmişti ama 1 yıl hazırlık varmış ve bu hazırlık dönemimde öğrenci belgesi alamıyorsunuz , yani tecil için bir faydası olmuyor (bende ona güveniyordum alt üst oldum resmen)
askerlik şubesinden simdi geldim arkadaşlar, okuldan kaydımı sildirdiğim için tecil hakkım varmış fakat yaş 29 olduğu için 2009 senesi içinde askere gitmem gerekiyormuş .
şimdilik tecil işlemim oldu ama 2009 içinde şubem kaç tertip alırsa o tertipte gidicem artık .
insallah son tertip alır :)
arkdaslar kendı ıstegımle askerlıge bas vurdum muayne oldum we bana ocak ayında gel ne zaman nereye gıdıcenı soyleyelım dedıler. ben bu afdan yararlanmaya karar werdım ısletme 1 sınıfda 2 sene ust uste kalmıs kaydımı sıldırmıstım yarın kayıtların son gunu eger kayıt yaptırırsam askere genede alırlarmı benı onu merak edıyorum bırınz cewaplarsa cok sewınırım sımdıden teskkurler
aftan yararlandıgın an sayet yasın 29 degılse tecıl alırsın son ana kadar,ama yas sınırın varsa 2009 senesı ıcınde askere alırlar askerlık suben kaç tertip gonderıyorsa o zaman cagırırlar.