bnde öle yapmayı düşünüyorum sayın karavelioğlu ve ocanhoroz gidip tekrar isticem çünkü sürekli araba kullanıorum uyuşturucu madde altında da yakalanmadım; gbt mahkeme başlayınca çıkmıyomu?herkese slm...
Printable View
bnde öle yapmayı düşünüyorum sayın karavelioğlu ve ocanhoroz gidip tekrar isticem çünkü sürekli araba kullanıorum uyuşturucu madde altında da yakalanmadım; gbt mahkeme başlayınca çıkmıyomu?herkese slm...
sn karavelioğlu ben ehliyetimi geri alabilirmiyim ailemde mahkemeyi bekleyelim diyo benim anlamadığım nokta mahkemeye çıkmadan gbt denilen(genel bilgi toplama) şeyde görünüyormu?
sn karavelioğlu mahkeme 2. sulh ceza mahkemesindemiş eğer hakkımda denetimli serbeslik kararı alınırsa yurt dışına cıkamazmıyım?
malesef bende yardımınızı istiyorum
2006 yılında 6 gram hint keneviriyle yakalandım.191/1'in 191/3'e çevrilmesiyle denetimli serbestlik infaz yolum açıldı.Ancak dosyaların yanlış adliyeye gönderilmesi ve geri dönüşleri sebebiyle hala denetimli serbestliğimin başlamamasına karşın sicilime 15/11/2007 tarihinde işlenmiş.
Sorularım şunlar:
15/11/2007 tarihinde sicilimde görülen denetimli serbeslik durumum 01/07/2007 tarihinde almaya hak kazandığım ehliyetimi almaya engelmidir?(trafik şubesi Evet Engeldir diyor.154 Hayır Değildir diyor.)
Şayet engel ise Denetimli serbestliğin hangi aşamasında sürücü diplomamı sürücü ehliyetime çevirebilirim?
Saygılar Sevgiler
kardes geçmiş olsn bnmde basımda öle bi olay var sana mahkemede yurt dışına cıkamazsın dedilermi Allah yardımcımız olsn inş...
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, sizlere bende bu konu hakkında bir soru sormak istiyorum. Eylül ayında üzerimde bir paket (2gr bile yoktur) hint keneviri ile yakalandım yanımda da bir arkadaşım vardı. Paket üst aramasında çıkmadı polisler üzerinde bişey varmı diye sordu ve bende çıkarıp teslim ettim. Karakola alıp sabaha kadar nezarette tuttular ve ifademizi aldılar. Daha önce hiç böyle birşeye bulaşmamıştım, hiç içmedim. ogün yanımda olan arkadaşımla bekar evimiz var. kağıtları o adrese göndermelerini söyledik fakat o adrese gelmedi. Dün arkadaşımın evine onun adına mahkeme kağıdı gelmiş ve benim kağıdım ortada yok. Yurtdışı çalışıyorum ve arkadaşımın elindeki kağıtta martta mahkeme olduğu yazıyor. Sizce bu mahkemenin sonu ne olur. İlk defa mahkemelik hatta karakolluk bir durumum oldu ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Lütfen bir cevap verin :(
ifademde ilk kez deneyeceğimi söyledim, daha önce hiç içmedim dedim. peki sizce bunun sonucu ne olur?