Re: MSN' de soyunmak ve cinsel içerikli sohbet
Alıntı:
mahsunprenses rumuzlu üyeden alıntı
birdahaki soyunmaznıda yüzünüzü göstermemenizi tavsiye ederım
yanıt harika ...Çok güldüm....teşekkürlerr....:) :)
Alıntı:
pekerol rumuzlu üyeden alıntı
önerilerim:
1- şantajcı kadına "ben memurum, hükümet bana ne kadar verirse, ben de sana o kadar veririm" dersiniz. kadın zaten peşinizi bırakır.
2- "telekom'daki tanıdık memur arkadaşlar vasıtasıyla mac adresini tespit ettim, şantaj ve tehditten sana dava açacağım" deyip "altta kalanın canı çıksın" türü yaklaşım sergileyebilirsiniz.
3- ali kırca örneği verebilirsiniz. (biliyorsunuz ali kırca'nın da görüntüleri nette yayınlanmış, ancak kimse ali kırca'nın ahlakiliğini sorgulamamış, bunun yerine performansı konusunda fikirler ortaya atmıştı.)
4- memur olmadığınızı, yalan söylediğinizi iddia edebilirsiniz. (artık ne derece kıvırmak mümkün bilemiyorum)
5- kesinlikle şantaja boyun eğmemelisiniz. bugün 1 isteyen, yarın 5 ister. yarın istemese dahi kafanızda her zaman bir "acaba" olacaktır. bence ilk olarak ikinci yazdığımı söyleyin.
bir dahaki sefere daha dikkatli olun. mesela dulum ve kendi işimde çalışıyorum deyin.
kesinlikle katılıyorum en doğrusu bu :)
Değerli üye müsterih ol hiç birşey olmaz..
nedenmi ?
1- Kimse kendisine 100 - 200 kontör gönderilmedi diye bu tür bir girişimde bulunmaz. Yani senin görüntülerini, videolarını işyerine göndermez. Bu kadar profesyonel ise bastığı çamurun kendi üzerini de kirleteceğinin farkındadır.
2- Henüz teknoloji insanların sadece avdet görüntülerinden kimlik tesbiti yapmaya muktedir değil.
3- Olsa olsa (diyorlarki Şahin K ölmüş yerine) sana transfer ve film teklifi gelir (şaka)
Rahat ol hiç birşey olmayacak.. Kalbini ferah tut... Ama bir dahaki sefere dikkatli ol en azından yüzünü gösterme...
Geçmiş olsun..
slm bu olayın bi benzeri de benim başıma geldi...görüntülerimi youtube gibi video paylaşım sitesine dağıtacağnı söyledi karşımdaki kişi..ben hemen kapattım bir kere konuştuk bir dahada o ne mail ne de başka bi yolla bana ulaşmadı...benim sorum şu olacak,acaba görüntülerimi video sitelerine dağıtırsa bunnları mahkeme karaıyla kaldırabilirmiyim ve bu ne kadar sürer...
mağdur olan arkadaşın durumu ne oldu acaba,hala forumdaysa sonucun ne olduğunu yazarsa sevinirim...
isteğim dışında msnde çekilmiş uygunsuz görüntülerimin video sitelerine dağıtılması halinde nasıl bir yol izleyebilirm?her site için tek tek mi dava açmalıyım yoksa bir dava yeterli olup diğerlerine karar mı aldırmam gerekiyor?
Alıntı:
dardayım rumuzlu üyeden alıntı
Değerli üye müsterih ol hiç birşey olmaz..
nedenmi ?
1- Kimse kendisine 100 - 200 kontör gönderilmedi diye bu tür bir girişimde bulunmaz. Yani senin görüntülerini, videolarını işyerine göndermez. Bu kadar profesyonel ise bastığı çamurun kendi üzerini de kirleteceğinin farkındadır.
2- Henüz teknoloji insanların sadece avdet görüntülerinden kimlik tesbiti yapmaya muktedir değil.
3- Olsa olsa (diyorlarki Şahin K ölmüş yerine) sana transfer ve film teklifi gelir (şaka)
Rahat ol hiç birşey olmayacak.. Kalbini ferah tut... Ama bir dahaki sefere dikkatli ol en azından yüzünü gösterme...
Geçmiş olsun..
:) Olmaz olurmu dardayım ayıpsın. Millet bir bakışta adamı poposundan tanıyorki kriminal geride kalır.
soruma cevap verebilecek bir arkadaş var mı?
nasıl bir dünya oldu bu ya,hak hukuk kalmaış insanların istem dışı görüntüleri herkesin gözleri önünde,bu yüzden intihar edenler,yuvası dağılanlar,işinden olanlar ve kimsenin umrunda değil..amerika gibi lanet bir devlet bu zehri tüm dünyaya yaymaya devam ediyor,youtube denilen aşağılık site herşeyi yaınlayarak ve hiç bir hukuki denetime tabi olmamanın verdiği rahatlıkla tüm dünyada insanların yaşamını karartıyor..hukuk yok denecek gibi dünyada...
nacizane adam sizin durumunuz noldu acaba şantajcı dediğini yaptımı yoksa herşey normalemi döndü?