Tebrik ederim. Yalnız bu forumda suçladığınız kişinin sorularınıza büyük bir olgunlukla cevap verdiğini size hukuki prosedürü ve mevzuatı anlatmaya çalıştığını görüyorum. Kanımca yermek ve sitem etmek yerine doğrudan o kişiye teşekkür etmelisiniz.
Printable View
Teşekkürler ama sen sanırım mesajları tam olarak okumadın:
Böyle mesajlara ne diye teşekkür edeyim ? Tutupda ben burda kimseye yalan söylemekle uğraşacak değilim. Eski hakim avutımla konuşuyorum birşey olmaz diyor buraya geliyorum hapisler, para cezaları vs... Ek olarak internette boyle bir hukuk kaynağı oluşturduğun için teşekkür ederim.Alıntı:
Öncelikle size bu sitenin kasten suç işleyip de sonra bundan nasıl paçayı sıyırabileceklerini düşünenlerin yardım alabilecekleri bir yer olmadığını hatırlatmak isterim.
İfadenizi son derece dikkatle okudum. Çelişki ve yalanlarla dolu olduğunu anlamak için fazla bir çaba göstermeye hiç gerek olmadığını görüyorum. Bunlara hakimi inandırabileceğinizi sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz.
Herneyse konu kapanmış, bitmiştir başka mesaj yazmayacağım. İyi Günler.
Kusura bakmayın ama siz "bir dosyayı enine boyuna incelemeden" kesin kanaat getirilmeyeceğini bilmediğinizden lütfun farkında değilsiniz. Hem sürekli yazdığınız emekli hakim avukatınızdan fikir alacağınıza neden bir hukuk sitesine danıştığınızı da çok merak ettim.
Neyse SEN artık yazma, biz SENİ tanıdık...
Emekli hakim Avukat meslektaşımıza ise saygılar...