Re: Hukuk Devletine Güvenim Sarsıldı - Bu Ülkeyi Terk Edeceğim
Alıntı:
admin rumuzlu üyeden alıntı
Sitemizde kişi adlarını vererek kimseyi zan altında bırakamazsınız. Bunlar sizin iddialarınızdan ibaret şu an.
Bir müddet sonra iletinizin silinmesini isterseniz silmeyeceğimizi de düşünerek iletinizdeki tüm isimler silinmeye çalışılmıştır. Yargıyı gerektiren konularda sitemizi kullanarak insanları ve kurumları zan altında bırakamayacağınızı da ayrıca bildiririm.
Dilekçenizi 21.Eylül'de vermişsiniz bugün ise 24 Eylül...
EK OLARAK: EN KÖTÜ DÜZEN BİLE DÜZENSİZLİKTEN İYİDİR...
Öncelikle isim verdiğim için özür dilerim . Düzelttiğiniz için de teşekkür ederim . Dilekçemi 21 Eylül de yazdım ve hala yasallaştıramadım. Trajikomik olduğu kadar Hukuk Düzenimiz açısıdan vahim bir durumdur bu.
EK OLARAK: EN KÖTÜ DÜZEN BİLE DÜZENSİZLİKTEN İYİDİR... ? Bu sözü bir hukukçu mu söylüyor yoksa sokakta gezen bir vatandaş mı ? Çağdaş olmak varken neden Ortaçağ Düzenini Kabul Edelim . Hiç mi nasibimizi almadık Fransız Devriminden , Türk Devriminden ? Hiç mi ilişki kuramadık Çağdaş Hukuk ve Dünya düzeniyle. Yoksa Çağdaş Düzen dedikleri bu mudur ?
Re: Okuma-yazma bilmeyen kefil ve banka kredisi
Sayın mehmet14,
Şimdiye kadar avukata gitme gereksinimi duymamışsınız. Ama şu anda ihtiyacınız olduğu söyleniyor. Yardım alma ihtiyacınız var ki burada bu konuyu danışıyorsunuz. Yok ben avukata gitmeyeceğim, şimdiye kadar hep kendim hallettim diyorsanız, siz bilirsiniz, yolunuz açık olsun. Bu bizim tercüman olarak siz varken (3 dil biliyormuşsunuz ya) kendi tercüme işimizi vasat bir şekilde kendimizin yapması demektir. Yada hasta olduğumuzda kendi kendimizi iyileştirmeye çalışmamız, dişimiz çürüdüğünde kapı koluna ip bağlayıp kendi dişimizi kendimiz çekmeye çalışmamız gibi. Ne diyelim, kolay gelsin...
Hukuk'a Güven Duymak Zorundayım
Biliyorum ki bir çok usülsulukle ve haksılıkla karşılaştım .Bunlar beni gereğinden fazla agresif yaptı. Hatta geçen gece bu üzüntüyle Bolu Devlet Hastanesine kaldırıldım.Sinirlendim ,çok kızdım ve şu anda sakinleştiriciler ile kendimde kalabiliiyorum.Her şeye rağmen biliyorum ki HUKUK kurumuna güvenmek zorundayım . . Muhakak adalet tecelli edecektir.İncelemelerin sonucunu elimden geldiğince sizler ile paylaşacağım. Eleştiri ve önerileriniz için gönülden teşekkür ederim.
İddalarıımdaki haklılığım ortaya çıkmak üzere. Şu anda benim dilekçemi kabul etmeyen kurumlar incelemeye alındı.
Saygılarımla
Alıntı:
mehmet14 rumuzlu üyeden alıntı
İddalarıımdaki haklılığım ortaya çıkmak üzere. Şu anda benim dilekçemi kabul etmeyen kurumlar incelemeye alındı.
Saygılarımla
Kim hangi merci incelemeye aldı ?
Nereye başvurdunuzda bu mümkün oldu ?
dilekçeniz işleme alındı mı ?
Alıntı:
Doğrusune rumuzlu üyeden alıntı
Kim hangi merci incelemeye aldı ?
Nereye başvurdunuzda bu mümkün oldu ?
dilekçeniz işleme alındı mı ?
Dilekçem işleme alındı
Kurumların denetim mekaizmalarına başvurdum.
soruşturma ve Yargılama aşaması bittikten sonra ilgili kurumları burada tekrar yazacağım.
Bayram tatilinde hangi nöbetçi kurum bu işi yaptı acaba?