Re: Reşit olmayanla cinsel ilişki
Alıntı:
zz. rumuzlu üyeden alıntı
hayır tecavüz değil ama isteyerek te olmadı sonuçta.ben ayrılıcağımı düşünerek böyle bişey yaşamadım sonuçta.sevmiyosa beni böyle bişey içinde zorlamaması gerekirdi.yaptıklarını yediremememden dolayı şikayet etmek istiyorum.beni bu akdar hiçe sayamaz sonuçta!
Hanımefendi,
Kişi size zorla bir şey yapmadıysa, yaptığınız adaleti oyalamak olacaktır. Belirttiğinizden anladığım kadarıyla rıza beyan edebilecek yaştasınız. Bir başkasının hayatı ile oynamak kanunlarda da yeri olan bir suçtur.
Öte yandan bir taraftan "zorlamak" kelimesini kullanıp bir yandan da tecavüz değildi demenizi de anlayamadım?
neticede benim hayatımlada oynanmış olunmuyor mu bi yerde??
tecavüz zorla olan bişeydir tabi ama,
benim kasdettiğm ısrarda diyebilirz yani..
sn. zz.. gezip tozarken herşey iyi hoş, ayrldı terketti yediremedim deyince de tecavüz etti ? seninki gurur haysiyet şeref namus, ama erkeğinki hiç değersiz.. senin gibileri bizler iyi biliriz, dahada fazla konuşmak isterdim sana ama sen dua et erdoğan kırcalı bu sitede :) o kişiyi kendine kurban edersen,allahtan dilerim ki bin katı,ömrün boyunca sonu meçhul firar gibi senin özgürlüğünden eksilsin..
ay canım duaların için sağol bişey bilmeden konuşma bence sen.burda üstünden anlattım.neyse kendimi kanıtlamak zorundada değilim sana! benim tek öğrenmek istediğim ceza alsa ne kadar alırdı onu merak ediyorum.ayrıca onun yaşattıklarına rağmen ben şikayet etmedim onu ama beni bu kadar hiçe saymasına sinirleniyorum ben.başka bi sevgilisi var eminim ki açıklamada yapmıyo ayrılmıo ben yedekte gibiyim. nyse canım yaşadklarımı ben bilirim. şuan şikayet etme gibi bi amacımda yok dediğim gibi. sadece araştırmak istedim :)
mağdur 17 yaşında olduğundan , rıza söz konusu olursa(mahkeme sırasında de şikayetinden vazgeçerse) dava düşürülür
teşekkr ederim düzgün cevap veren çıktı sonunda :) artık bi sorun yok zaten.. ii günler..