-
marmara_2 sağol yorumların için
romantic sağol KariTerketti nikimi içinde bulunduğum sıkıntıyı aksettirmek için yazdım isim olarak değil tabiki ben Mert
romantic
Avukat ücretinden ziyade çocukların karşıya geçmesi ve nafaka parası kaybı büyük olur kendi avukatına 3 milyar dava kaybettiğinizde karşı avukata 3 milya eder 6 milyar bu azmıdır bu krizde sıkıntıda İşini iyi yapaman avukatlar elbette rızkını kazansın karşı değilim
ben bir kızgınlıkla yorgan yakmayı sevmem amacım uzun vadede doğru olanı yapmak bilinçli adım atmak vicdanına kaldığımız giden eş çözüm için yaklaşabilir veya o dava açabilir yalnızlık onada çekilmez gelecektir .
erkeğin paramakinesi gibi görülmesi senerkek değilmisin deyip herşeyi yükletilmesi vs bunlara karşı duruyorum ben boşanmıyorum boşanmak için evlenmedim karı kaçtı açıkcası gittiğinde neler oldu bilemem deneme tahtasıda değilim hiç bişey olmamış gibi bu hatalarını ödüllendiremem yakınlarıyla konuştuk maaş ver şunubunu al gelsin filan dediler, ihanetin ve görevinden kaçmanın ödüllendirilmesi anlamına gelirki buna yanaşmıyorum hukukda bişeyler değişmeli ailede sorunu olan aile mahkemesinde çözüm arasın ama terketmesin terkettiyse hiç bişey alamasın diye düşünüyorum
-
bütün arkadaşların yazılarını okudum herkesin gözünden kaçan bir şey bu beyefendinin ismindende anlaşılacağı gibi hakaretvari bir kişiliği var herhalde bu isminden kadınlarımıza analarımıza hakaret ettiği için kendisini kınıyorum.