Re: Sadakatsizlik - Telefon - MSN- SMS- E-mail kayıtları ve bunların içerikleri
gercekten ben bu konuyla ilgili günlerdir cevap alamıyorum şunu demek istiyorum.. ben eşimden şüphelendim ve gizli bir hat yakaladım ve bu hatla ilgili savcılığa direk kendim başvurup ayrıntılı bir şekilde konuşma ve mesaj dökümü alablirmiyim lütfen kesin ve net bir cevap rica ediyorum
Alıntı:
ersen79 rumuzlu üyeden alıntı
gercekten ben bu konuyla ilgili günlerdir cevap alamıyorum şunu demek istiyorum.. ben eşimden şüphelendim ve gizli bir hat yakaladım ve bu hatla ilgili savcılığa direk kendim başvurup ayrıntılı bir şekilde konuşma ve mesaj dökümü alablirmiyim lütfen kesin ve net bir cevap rica ediyorum
Savcılığın bu konuyla ilgilenmesi için bir suç olması gerekir. Zina bir suç değil boşanma nedenidir. Dolayısıyla savcılıktan hiç bir sonuç alamazsınız.
Aile mahkemelerinde boşanma davası sırasında "şu numara, bu numarayı şu gün şu zamanda aradı, şu kadar süreyle konuştu." şeklinde bilgilerin alınması mümkün olabiliyor, ama her zaman değil. Bu konuda farklı kararlar var. Ses kaydı asla alınamıyor. Çünkü telefon dinlemek kanunların suç kabul ettiği bir eylem.
Ayrıca bir başkasının üzerine kayıtlı bir telefondan eşinizin konuştuğunu ispat da kolay değildir. Velev ki, bir numarayla diğeri uzun uzun ve sık sık konuşuyorlar, burada konuşan eşiniz mi, karşı taraftaki sevgilisi mi, konuştukları konu ne?
Görüşme süreleri ve zamanlarını mahkeme kanalıyla alabilseniz bile ses kaydı olmadığı için elinizde koca bir hiç var.
Alıntı:
ersen79 rumuzlu üyeden alıntı
Savcılığa başvuru nedeniniz ne olacak, "eşimin telefonunda bir başka hat yakaladım" mı diyeceksiniz. Bu bir suç değil. Aile mahkemesine başvurursunuz tabii boşanmak istiyorsanız. Ancak siz kişisel olarak bu bilgilere ulaşmak (iyimser düşünüyorum) bu hat üzerindeki görüşmeleri vs bilmek ve şüphelerinizin doğruluğundan emin olmak istiyorsunuz. Sonra gerekeni (boşanma için dava açmak) yapmak istiyorsunuz.. Üzgünüm bu şekilde olmuyor. Şüphelerinizi dava dilekçenizde belirtirsiniz, iddialarınızı ispatlarsınız. Savcılık siz istediniz diye sizin için telefon görüşme detaylarını size vermez. yada hiç bir başvuruda bulunmaz şüphelerinizin doğruluğunu ispatlayacak başka maddi deliller elde edersiniz, sonra boşanma davası (tabii boşanmak istiyorsanız) açarsınız..
Geçmiş olsun.
.
tbr ederim.Sayın arkadaşlar bu olay benimde başıma geldi.Eş diye eve aldığım karı yapıyım dediğim bayan benimle yatmadıgı halde nafaka falan istiyor hala.Ama msn adresine kendisinden çok büyük yaşta erkekleri eklemiş tesbit ettim.Ayrıca telefonu ile geceleri erkeklerle seviştiğini üzülerek öğrendim.Böyle bayanlar var.Üstüne bir de tazminat istiyor düşünün artık
Re: Sadakatsizlik - Telefon - MSN- SMS- E-Mail kayıtları ve bunların içerikleri
savcılığa şikayette bulundum telefon kayıtları ile ilgili. Şiayetimi geri almam için ne yapmam gerekir
Alıntı:
sergusah rumuzlu üyeden alıntı
savcılığa şikayette bulundum telefon kayıtları ile ilgili. Şiayetimi geri almam için ne yapmam gerekir
Savcılığa başvurmanız.
eşimin birlikte olduğu bayanla geçen 1 senelik tel görüşme kayıtlarını talep etdik.Görüşme zamanları ve süreleri çok fazla çıktığında aldatdığına kanıt olur mu?
Alıntı:
eşimin birlikte olduğu bayanla geçen 1 senelik tel görüşme kayıtlarını talep etdik.Görüşme zamanları ve süreleri çok fazla çıktığında aldatdığına kanıt olur mu?
iyide mahkeme ye derseki ve ispatlarsaki bunlar iş görüşmelerimdir o zaman yıne elınde bır sey olmaz kı sanırım suresı degılde ses kaydı ve mesajlar ancak senın ıcın delil olabılır gerci dıger uyeler ve yetkılıler daha ıyı bılır
Alıntı:
zehrabetül rumuzlu üyeden alıntı
Hayır .....
Alıntı:
sdt23 rumuzlu üyeden alıntı
Savcılığa başvurmanız.
Savcılık kaleminemi sormam gerek dosyanın akibetini 07.01.2008 tarihinde mahkeme var diye diğer tarafa tebligat gelmiş ama bana bişi gelmedi. Acaba bu şikayetimi geri alabilirmiyim.Yada mahkemede şikayetçi değilim dersem karşı taraf para cezası yada hapis cezası alırmı?. Ne kadar ytl olur ? teşekkürler..