Re: Kim nereye tatile gitti?
Ben hatırlıyorum da 27 yaşına kadar değil tatile çıkmayı İstanbul dışına hiç gitmemiştim ki. O yüzden tatile hiç gitmeyenlerin bence bir kaybı yok, çünkü bilmedikleri bir olgu..Ben de aynısını yaşadım.. Ama hersene gitmeye başlayınca da; yaza doğru bitlenmeler , arayışlar mutlaka gitmek istemelere engel olamıyorsunuz..
Bu forum sadece tatil içerikli olduğundan işin mali boyutunu ve diğer etkenleri duygusal pencereden değerlendirmeyeceğim...
Umarım herkes bir şekilde daha farklı nefes almak ve yaşamak gailesinden kendini bir nebze sıyırmak için ortam değiştirebilir.
İyilik dileklerimle;
Alıntı:
Av.Mehmet Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Anlaşıldı.
a)-Tatil yapmaya fırsat bulamadınız.
b)- Tatil yaptınız fakat paylaşmak istemiyorsunuz.
Sayın Mehmet bey nasılda bildiniz( b)şıkkı doğru cevap.
Ramazan mubarek günlerde nasıl yazalım şimdi Marmaris sahillerini günaha gireriz töbe töbe!
Bir bayramı daha bitirdik, bu bayram daha güzel geçti... :rolleyes:
Bu bayramda kim nereye gidiyor?
Eeee biz avukatlar mahrum olsakta yeni tatil dönemi okulların dağılmasıyla başlayacak. Bakalım bu sefer kim nerelere gidecek?
Tam olarak tatil sayilmasada ben Michigana geldim. Dilek hanim ile Duygu hanimin kulaklarini cinlattim gelir gelmez. Bir kac yil once yagmur yagsin diye tuturmuslardi ben tatile cikinca. Ama yagmamisti. Acaba dualari gecikmeli kabul edilmis olabilir mi? Iki gundur hic durmadan yagiyor... Uc ay boyle giderse yandim...
(Elimde olmayan nedenlerle Turkce karakter kullanamadigimi belirtir, ozur dilerim.)
Merhaba Sayın gecem1970,
Özür ne zamandan beri ozur oldu bilemeyeceğim ama çok uzaklarda iken yine yakınımızda olmanıza sevindim. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Yağmurlu da olsa, üç ay dediğimiz sayılı günlerdir.
Selam ve sevgilerimizle,
İnternetin en güzel yanı bu... Nerde olursanız olun aynı uzaklıkta hissediyorsunuz.
Selamlar